EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Гайдамаки у Львові. Презентація альбому УКРОП.

Гайдамаки у Львові. Презентація альбому УКРОП

Гайдамаки у Львові. Презентація альбому УКРОП
Гайдамаки у Львові. Презентація альбому УКРОП

Категорія: Музика

Дата проведенння: 18 квітня 2015 року

Місце проведення: Event Hall КІНО (ex-Millennium) (пр. Чорновола, 2)

ГАЙДАМАКИ представляють новий альбом «УКРОП»!

«УКРОП» - це музика революційного часу. І якщо попередній альбом гурту був підсвідомим закликом до повстання та мав назву «Годі спати!», то цей альбом є справжнім відображенням внутрішніх переживань сьогоднішнього українського патріота. Більшість пісень були написані під впливом Майдану та наступної за ним війни на сході, всі вони є потужним виразом різних емоцій, якими живе сучасний українець - від гіркого плачу до дикого крику, від ніжного кохання до лютої ненависті, від тихого прокляття до рішучого заклику до бою …

«УКРОП» - це узагальнююча назва всіх українців, яку нам дали проросійські сепаратисти (москалі), аби принизити нас та образити. Але мудрі українці перевернули це в свою користь, і сьогодні УКРОП, це - «Український Опір», назва, яку з гордістю носить весь патріотичний рух в Україні – військові, волонтери, майданівці, та всі звичайні пересічні українці. Тому можна сміливо сказати, що альбом ГАЙДАМАКІВ з цією промовистою назвою присвячений усім без винятку патріотам України, які сьогодні не словом, а ділом доводять, що всі вони «козацького роду». Дякуємо усім Вам, друзі, ця музика – для вас, і про вас!..

Альбом був записаний на київській студії ФДР, з осені 2013 по весну 2015 року, та вийде на видавництві «Дзеркало Світу». Пісні з альбому майже в хронологічному порядку відображають події останнього року – від початку Майдану до сьогоднішніх днів. Тут є багато смачного для музичних гурманів - обробки народних пісень, класичний танцювальний Аркан, за участі Богдана Кутєпова та Василя Геккера, ді-джей версія того ж Аркану, в співробітництві з польським ді-джем українського походження DJ CaiCaslavinieri, «Їхав козак на війноньку», старовинна козацька «Ой, віє ж вітер», виконана a capella, вже відомі хіти, як-от «Деревʼяні Щити», написана під сильним враженням відразу після розстрілу Небесної Сотні, популярнийсингл «Укроп», написаний на слова українського військовослужбовця Олександра Ткачука, та за участі відомого журналіста, вже згаданого Богдана Кутєпова, лірично-летюча «Співай, соловей»…

Крім того, варто сказати, що сучасним саундом цього культового українського гурту, над яким хлопці багато працювали останнім часом, буде задоволений найвибагливіший слухач. Незважаючи на все більшу потужність та «роковість» звучання, основою музики ГАЙДАМАКІВ залишається традиційна народна українська музика. Відтак публіка отримує незвичайну вибухову суміш, яку без перебільшення можна назвати «свіжим вітром» в українській рок-музиці.

ГАЙДАМАКИ вирушають в тур на підтримку свого нового альбому! Туром передбачені не тільки концерти в різних містах та регіонах України, але також в Європі, зокрема в Польщі та Німеччині, де живе велика кількість шанувальників гурту. І, звичайно, заплановано грандіозну презентацію альбому в столиці, з неймовірним звуком та світлом! Справжнє патріотичне козак-рок-шоу гарантовано не залишить байдужим нікого!

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.