EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Фестивалі > VIII Національне Свято Шоколаду.

VIII Національне Свято Шоколаду

VIII Національне Свято Шоколаду
VIII Національне Свято Шоколаду

Категорія: Фестивалі

Дата проведенння: 06-08 березня 2015 року

Місце проведення: Палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

У Львові відбудеться найсолодше свято країни – VIII Національне Свято Шоколаду!

Місто Лева готується до грандіозного VIII Національного Свята Шоколаду. Незабаром у Львівському палаці мистецтв ви поринете в атмосферу «абсолютного шоколаду», вас приємно здивують смак та різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від найкращих шоколатьє, і ви напевне проведете найкращі «шоколадні» вихідні у своєму житті!

1. Величезний Шоколадний Ярмарок. Протягом трьох днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та дізнатися про шоколад те, чого він ніколи ще не чув.

2. Помандрувати «Дитячою шоколадною країною»! Не є секретом, що найбільшими поціновувачами шоколаду є діти, і тому «Дитяча шоколадна країна» для них видасться справжнім райським куточком, де все зроблено із смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця, шоколадні дерева. Крім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів.

3. Провести час зі своєю родиною. Адже на Святі шоколаду знайдеться заняття до душі як для матусь та татусів, так і для їхніх маленьких ласунів. Будемо робити свято разом!

4. Виготовити іменний шоколадний вагончик, а може й цілий потяг. На VIII Національному Святі Шоколаду діятиме справжня шоколадна залізниця, вагончики до потягів якої зможе виготовити кожен охочий. Кожен вагончик можна буде «навантажити» горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

5. Придбати шоколадні свічки ручної роботи. Спеціально до Свята «Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – це не лише світло!

6. Пошта «From Lviv with Love» вже традиційно діятиме на Національному Святі Шоколаду. Оригінальні мистецькі листівки з вітаннями зі Львова безумовно стануть несподіваним та приємним сюрпризом для ваших рідних та близьких в будь-якому місці земної кулі.

7. Поспостерігати за роботою львівських скульпторів, які майстерно відтворять із шоколаду відомі пам’ятки архітектури Львова. Також ви отримаєте можливість звірити час за шоколадним годинником, зіграти шоколадне весілля та навчитися створювати смачні шоколадні десерти у найкращих шоколатьє Львова.

8. Взяти участь у IV Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» та втілити свої найсміливіші шоколадні ідеї. До участі запрошуються усі охочі, які створять свої солодкі страви. Це можеш бути саме Ти!

9. Пройти «курс шоколадного оздоровлення». Протягом трьох днів Свята ви матимете нагоду пройти шоколадну терапію, смакуючи найрізноманітніші шоколадні солодощі. Вчені довели, що вживання шоколаду піднімає настрій, покращує пам’ять, лікує серце, зміцнює імунітет, омолоджує шкіру, і навіть допомагає схуднути… Тому після Свята Шоколаду всі стануть здоровіші і щасливіші!

Здійсни свою мрію! Проведи найсолодший вікенд на VIII Національному Святі Шоколаду!

Тел.: (032) 235 77 88

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.