EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Антитіла у Львові з програмою "Завжди моя".

Антитіла у Львові з програмою "Завжди моя"

Антитіла у Львові з програмою "Завжди моя"
Антитіла у Львові з програмою "Завжди моя"

Категорія: Музика

Дата проведенння: 14 лютого 2015 року

Місце проведення: Event Hall КІНО (ex-Millennium) (пр. Чорновола, 2)

АнтитілА у Львові з великим сольним концертом «Завжди моя»

У Міжнародний день всіх закоханих, а саме 14 лютого 2015 р. АнтитілА знову порадують львівських прихильників актуальної сучасної музики своїми піснями. Не дивлячись на складну політичну ситуацію в Україні, музиканти гурту вже вирішили давно – вони будуть робити те, що вміють найкраще, до кінця! Адже в наш час концерт є не просто культурно-масовим заходом, а є місцем єднання споріднених душ, місцем акумуляції патріотичних настроїв.

Окрім усіх так добре знайомих та відомих пісень, шанувальники творчості Антитіл обов’язково почують нові пісні та найсвіжіший сингл «Завжди моя». Саме новій пісні зобов’язана назва великого сольного концерту у Львові.

А щодо самої пісні «Завжди моя», то вона дуже особлива та особиста. АнтитілА присвятили майже весь свій час волонтерській діяльності та багато разів відвідували українських воїнів у зоні проведення АТО. Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. Вона народжувалася в момент передачі дитячих малюнків-оберегів у руки відважних захисників нашої Вітчизни. Вона народжувалася весь останній рік. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!

Також АнтитілА продовжать вдалий музичний експеримент з новим аранжуванням відомих пісень, що був розпочатий під час фінального концерту туру «Над полюсами». У Львові вперше відбудеться презентація незвичної нової концертної програми, основною родзинкою якої стане виступ зі струнним квартетом. Окрім цього, можна очікувати на сюрприз від вокаліста гурту АнтитілА Тараса Тополі, який вирішив згадати дитячі заняття на скрипці в музичній школі, та показати себе ще й у ролі скрипаля.

Нагадаємо, останній альбом гурту АнтитілА «Над полюсами» побачив світ 29 листопада 2013 р., а його випуском та розповсюдженням займається відома українська рекордингова компанія Comp Music. Альбом складається з 15 пісень, на 6 з яких були відзняті офіційні відеокліпи («Над полюсами», «Тебе моя невеста», «Полинезийская зима», «Як ангели», «І всю ніч», «Їдем-їдем»).

АнтитілА – популярна українська поп-рок група. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітною творчою фігурою в українському шоу-бізнесі. Група має в активі три альбоми «Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 17 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача.

У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ» , представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» у Москві за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу та інше.

Вартість: 90-180 грн. (у магазині Наш Формат)
Телефон для довідок: +38(032) 236-70-69, +38(097) 178 84 89

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.