EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > Цирк Кобзов.

Цирк Кобзов

Цирк Кобзов
Цирк Кобзов

Категорія: Інше

Дата проведенння: 19 липня - 15 вересня 2013 року

Місце проведення: пр-т Чорновола 93, напроти ТРЦ «Арсен»

«Цирк Кобзов» – це ціле місто забави для дітей, цілий розважальний комплекс, який включає в себе: циркове шоу, зоопарк, парк динозаврів, а також тераріум.

В програмах розважального центру беруть участь артисти циркового мистецтва світового значення: призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Білова, двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш та інші учасники шоу країн Германії, Франції, Монако, Італії, Бельгії, Японії, Румунії, Росії, Швеції, Голандії та України. Запрошені хореографи та режисери – відомі в Україні та за кордоном майстри, постановники й учасники таких шоу як «Танцюють Всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхаузен».

Серцем «Цирку Кобзов» є циркове шоу «Vivat». Його головною перлиною є номер з дресированими левами від відомого дресирувальника з Італії Емануель Фаріна. Настільки дивовижно спілкуватись з левами ще не вдавалось нікому. Кожний його номер є унікальним, бо на арені дресирувальник імпровізує. Також можна побачити номера еквілібристів, повітряних гімнастів, акробатів, вони не залишать жодного байдужим. Ті, хто вірить в містику та казку – будуть вражені номерами ілюзіоністів та фокусників.

Маленькі глядачі при вході до цирку зустрінуться з героями Машою та Ведмедем, принцесою Вінкси, Губкою – Бобом, левом Максом, Зеброю Марті та іншими.

Для допитливих – працюють зоопарк та тераріум. В зоопарку можна поглянути на диких та домашніх тварин: тигри, леви, мавпи, вовки, дикобрази, лисиці та інш. З власних рук можна погодувати кроликів та кізочок. В тераріуму розміщені різноманітні рептилії: змії, крокодили, скорпіони, кобри.

Дінопарк сподобається як дітлахам, так і їх батькам. Вся історія зачатків цивілізації предстане перед зором глядачів. Є там і живий динозавр, який охочий до спілкування з глядачами.

«Цирк Кобзов» обслуговує: 95 осіб, майже 310 тон обладнання, 89 фур та автобусів, 35 вагонів та багато іншого. Оснащений: професійним світловим обладнанням, екраном 3D і системою звуку Dolby Surround, сучасними санвузлами та м’якими сидіннями в залі.

Телефон для довідок: +38097-0000-754

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.