EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Театр > Вистава "Сарана".

Вистава "Сарана"

Вистава "Сарана"
Вистава "Сарана"

Категорія: Театр

Дата проведенння: 10-12 червня 2012 року

Місце проведення: Львівський академічний театр "Воскресіння"

10 та 12 червня о 18:00.

Це інтригуюча історія про життя декількох сімей, які хочуть любити, страждати, прощати, щоб життя ніколи не закінчувалось, а смерть була відсутня. Але що отримують в реальності: запрошуємо подивитись виставу-притчу, за текстами Б. Свербляновіч, адаптовану режисурою Ярослава Федоришина в художньому обрамленні Алли Федоришиної, які відповідь дають таку: любити, любити, любити…. Драматургія однієї із найпопулярніших сучасних авторів світу Біляна Срблянович, драми якої належать до інтелектуально-вишуканого мистецтва. Подивившись виставу «Сарана» ви зустрінетесь з цікавими мистецькими метафорами режисера та художника Ярослава та Алли Федоришиних, які задають собі і Вам питання: для чого живемо? Для чого кохаємо? Для чого чекаємо чогось і мріємо про те, що ніколи недосяжне? Задумуємось над питаннями життя і смерті, любові і ненависті, добра і зла, молодості і старості, а поза цим життя проходить, так як спалах блискавки.

Тривалість вистави 3 год. Вартість квитків 50грн

...Метафора сарани досить прозора й прочитувана, у п'єсі є безпосередні паралелі між шкідниками, які багато їдять і все пожирають, і персонажами, які їдять один одного й самих себе. У спектаклі образ такого тотального пожирання поєднано з іншою яскравою і пронизливою метафорою: за плечима в героїв - дерев'яні ночви (як варіант - плетені з лози кошики), символ важкої життєвої ноші. Упродовж сценічної дії ночви умовно слугують посудом, та все ж у постановці основний акцент -- не на споживанні їжі, а на поїданні один одного... Постановка Ярослава Федоришина в тандемі зі сценографією та костюмами Алли Федоришиної - цілісна й переконлива, метафори й образи влучні та водночас зрозумілі. Костюми навіть візуально «перевтілюють» акторів на сарану, а сценографія творить для них природне й органічне тло. Вдало використано світлові ефекти, зокрема дуже поетичною й драматично-ліричною є сцена, що відбувається під грозовим дощем. Наталя Дудко, Ратуша

...У перші хвилини вистави театру “Воскресіння” з пантелику збивають дивовижні декорації, фантасмагоричні костюми, реквізит... Чудернацьке вбрання, що асоціюється з фантастичними антиутопіями. Дерев’яні ночви, які, наче тяжку життєву ношу, герої часто носять на спині. Обстругане віття дерев, що грає то роль саксофона, то контрабаса, телефонної слухавки, цигарки, ложки... На сцені твориться унікальний візуальний світ зі своєю виплеканою і продуманою естетикою, що спершу дисонує з драмами і діалогами, які розгортаються між героями і у яких знаходиться місце навіть для розмов про Інтернет, дисидентів, ліфтинг... Та в певний момент візуально-змістовий конфлікт зникає, поступаючись місцем розумінню: трагедії, що розігруються на сцені, - універсальні, вічні. Яким би фантастичним не був світ навколо, конфлікти поколінь, родинні драми та черствість і там знайдуть чим поживитися.

Бронювання білетів та довідки за тел.: 032 261 63 10

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.