EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Концерт гурту Qarpa.

Концерт гурту Qarpa

Концерт гурту Qarpa
Концерт гурту Qarpa

Категорія: Музика

Дата проведенння: 11 травня 2012 року

Місце проведення: Нічний клуб Picasso (вул. Зелена, 88)

Гурт «Qarpa», лідерка якого - відома письменниця та співачка Ірена Карпа, 11 травня представить у Львові новий альбом «And I Made а Man».

Варто зазначити, що львів’яни стануть свідками здійснення дитячої мрії Ірени Карпи. Ще у буремні часи «Території А» вона жадала кар’єри поп-зірки. Але через брак модельної зовнішності та коштів на записи фонограм під іоніку подалася у менш витратний світ альтернативної музики.

Нині ж Ірена Карпа дописує пісню, яку вперше виконає у Львові, в дуеті із заслуженою артисткою України Наталкою Карпою, яка стане гостею концерту. «Коли вже мені не вийшло заспівати дуетом із Олександром Пономарьовим чи самою «Аква Вітою» в дитинстві, і зла доля сподвигла займатися мізантропською альтернативною музикою, то може хоч зараз разок у житті пощастить і вдасться заспівати із заслуженою артисткою?

Та ще й прізвище у неї яке — Карпа... Ех, шкода, я доньку не Наталкою назвала...», — сказала Ірена Карпа та додала, що таким чином підтримає традицію зіркових дуетів Фреда Дарста та Брітні Спірз, «Rammstein» і «t.A.T.u» тощо.

Концерт, який відбудеться у клубі «Picasso», транслюватиметься у прямому ефірі інтернет-радіо Radio M Live (mjoy.ua), тож творчі експерименти гурту «Qarpa» зможуть почути всі охочі, незалежно від того, в якій точці України або поза її межами вони знаходитимуться.

Нагадаємо, перший концерт-презентація альбому «And I Made а Man» відбувся в Києві 23 вересня 2011 року. Тоді прихильники гурту та музичні критики заговорили про успішне повернення колективу після вимушеної перерви.

Зокрема, критик Андрій Іноземцев зазначив: «Останнім часом я був практично припинив слухати музику взагалі, особливо нову, оскільки не знаходив нічого для себе цікавого. І ось коли мені потрапив до рук альбом «Qarpa», я слухав його цілий тиждень, безперервно. Ірена перетворилася в чудового композитора, а пісні справді зроблені на якісному світовому рівні».

Вартість:80-120 гривень
Телефон для довідок:+38(050) 430 58 02 +38(032) 275 32 72

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.