EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Спорт > Змагання “Критий ровер 2011″.

Змагання “Критий ровер 2011″

Змагання “Критий ровер 2011″
Змагання “Критий ровер 2011″

Категорія: Спорт

Дата проведенння: 05 лютого 2011 року

Місце проведення: Стадіон СКА (вул. Клепарівська 39-а)

Збіговисько львівських хлопак на глухарях, LvivSKA, має честь запросити колег із решти міст України взяти участь у тренуваннях та перегонах на єдиному в Україні критому велотреку СКА. Усякий ровер з глухою передачею рано чи пізно тягне до місця його природного перебування – на велотрек, так само, як вовка тягне до лісу, скільки б його не годували. Львівський велотрек найбільший в Україні, а віражі чи не найкрутіші в Європі. Тут теоретично б проводили чемпіонат Європи, якби не стовпи, що тримають покрівлю. Вони на віражах обкручені матрацами, як опори підйомників на лижних курортах, на яких видніються незмиті сліди засохлої крові фіксерів (львівські матраци настільки сурові, що вбивають роверистів на віражах).

У суботу, 5 лютого 2011, з 15.00 по 18.00 можна буде спробувати вкрутити і втриматись вище «Лазурного Берега» стільки, на скільки сил вистачить. Де ще знайдеш краще місце для випробування твого “апарату космічних технологій”?

До речі, скільки кілометрів за годину (зручніше рахувати в секундах за коло) зможе розвинути (сферичний фіксер у вакуумі) роверист на треку?

Ми щасливі запросити тебе туди, де є найбільша кількість велостоянок в приміщенні, де бокс – це не мордобій, а приміщення, в якому повно роверів, немов расових скакунів в конюшнях; туди, де гул покришок об полотно проноситься з шаленою швидкістю.

Легенди кажуть, що до Олімпіади-80 у Львові будували трек на 333 метри, але якісний паркет осів на дачах військових генералів, і в результаті трек лише на 250 метрів, та ще й з крутими віражами. Але не переживай – тобі не буде замало тих 250 метрів, і ти відчуєш, як втома, яка за роки накопичилась в дошках і бетоні під ними, в матрацах, якими обмотані опори, через колеса і повітря перейде в тебе і оселиться, наче твоя рідна.


Умови для тебе:

1. Наявність глухаря (ровер з глухою передачею – трековий велосипед). Якщо в тебе такого нема, то можна буде позичити у того, хто має. Допускається використання глухарів з гальмами за умови, що ти не будеш користуватись ними під час заїзду.

2. Наявність велосипедного шолома (без нього точно ніяк)

3. Всі рухомі деталі (кермо, колеса, трансмісія, сідло, картки у шприхах) добре закручені (навіть якщо ти позичаєш ровер, то не значить, що ти не мусиш перевірити все перед тим, як виїдеш на полотно)

4. Якщо ти на трубках, то не жалій клею – трубки мусять бути приклеєні (колеса на бортових покришках дозволяються)

5. Руль повинен бути з гріпсами або обмоткою і пробками.


Це все не безплатно, оскільки мало того, що сама оренда треку коштує грошей, то там не дають кататись, якщо не буде чергового лікаря (на випадок, якщо матрацам таки вдасться їх чорна справа).

Якщо ти заплатиш до 20 січня, то це коштує 60 грн.

З 21 січня оплатити участь коштує 80 грн.

Як платити? Через переказ по номеру картки Приватбанк. Питай номер картки мене в приват або на пошту ( mykolahlib@gmail.com або porosie@yahoo.com ). Чек не викидай – він буде твоїм квитком на свято аматорського велотреку.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.