EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Благодійний концерт “Рок-Збір 2010″.

Благодійний концерт “Рок-Збір 2010″

Благодійний концерт “Рок-Збір 2010″
Благодійний концерт “Рок-Збір 2010″

Категорія: Музика

Дата проведенння: 14 грудня 2010 року

Місце проведення: Клуб “Picasso” (вул. Зелена, 88)

У вівторок, 14 грудня, в клубі Пікассо відбудеться благодійний концерт “Рок-Збір”, метою якого є допомогти зібрати кошти, м’які іграшки та подарунки для сиротинців.Захід такого типу, відбувається у Львові уже 4 рік поспіль.

Кожна принесена м’яка іграшка дає шанс виграти призи, подарунки, чи одну з багатьох знижок до 30 % у молодіжних магазинах Львова («Робінзон», «Горгани», «Трембіта», «Трактор» «Команчеро», «8 нота», «Бумеранг», «STI-Group» та ін.).

На концерті виступатимуть гурти «Джек о’Лентерн», «ҐорҐішелі», «Йорий Клоц», «Фіолет», «Хмародери», «FREE BREATH».

Організаторами концерту є Молодіжне Об’єднання “ГРАНІТ” та Управління сім’ї, молоді та спорту ЛОДА.

Як зазначають організатори, дуже важливою є можливість за допомогою концерту залучити більшу кількість молоді до благочинної діяльносі.

“Молодь не завжди звертає увагу на оголошення про благодійні заходи в пресі чи на афішах, тому цей рок-концерт є найоптимальнішою формою донесення ідеї доброго вчинку до широкого молодіжного загалу. Цього разу ми працюватимемо з віддаленими сиротинцями, яким допомога найбільш потрібна” – коментує Орест Кондратович, співорганізатор акції.

“Концерт – це чудова нагода чимось допомогти, бо через музику до слухача можна донести ідею на тонкому енергетичному рівні. Ми постійно беремо участь у благодійних заходах. Зараз ми маємо змогу допомогти конкретним особам, дітям, котрі найбільше потребують уваги і не лише до свята Миколая – варто щось схоже робити постійно. Якби нас запросили в дитячий будинок прийти поспілкуватись з дітьми, чи якось інакше долучитись, ми б безумовно погодились» – коментує Тамара ҐорҐішелі, учасниця гурту «ҐорҐішелі»

«Найперша проблема сиріт – недостатня увага. У кількох учасників нашого гурту, вже є діти, тому ми сприймаємо проблему виховання дітей через особистий досвід. Ми завжди намагаємось поділитись своєю музикою, а якщо ще є можливість допомогти дітям, – це подвійний аргумент. До речі на цьому концерті ми матимемо нове звучання, це фактично буде прем’єра. В дитинстві я сам вірив у Святого Миколу і одного разу дуже сумував, бо він приніс мені різочки. А мій син, як тільки випаде перший сніг – одразу сідає писати листа Миколаю. Взагалі у нас навіть назва цілком вписується в акцію, бо Йорий Клоц – це такий добрий, старий сивий чоловік. Сам я навряд чи зміг би вдягнути костюм Миколая, але ми з радістю виступили б на якомусь міні-концерті і в сиротинці. А зараз я вже приготував кілька класних іграшок на Рок-Збір» – ділиться роздумами Данило Петрушенко, учасник гурту «Йорий Клоц».

Також участь у прес-конференції взяв Андрій Рожнятовський, голова відділу у справах сім’ї та молоді ЛОДА, котрий зокрема підкреслив, що готовий усіляко підтримувати соціальні ініціативи громадських об’єднань.


Всі залучені кошти, будуть використані на подарунки для сиротинців.

Кожен, хто принесе м’яку іграшку, візьме участь у лотереї призів від магазинів «Робінзон», «Горгани», «Трембіта», «Трактор» «Команчеро», «8нота», «Бумеранг» та ін.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.