EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Фестивалі > Супер МТС DJ Парад 2010.

Супер МТС DJ Парад 2010

Супер МТС DJ Парад 2010
Супер МТС DJ Парад 2010

Категорія: Фестивалі

Дата проведенння: 27 серпня 2010 року

Місце проведення: пл. Монумент Слави, що біля Стрийського парку

Цієї п’ятниці на пл. Монумент Слави у Львові увірветься хвиля електронної музики. Чотири найталановитіших діджея України – на думку прихильників клубної музики – порадують дніпропетровську публіку своїми запальними сетами.

За підсумками голосування, що тривало протягом місяця – з 15 липня по 15 серпня – в рамках грандіозного музичного проекту «Супер МТС DJ Парад 2010», фанати клубної руху визначили 4 найбільш гідних діджея з чотирьох регіонів України: Львова, Одеси, Дніпропетровська та Києва. Склад вінілового квартету виглядає наступним чином: обличчям Львова став діджей Paul Wheaten; гордість і надія Дніпропетровська – DJ KATRINA; візитна картка клубної Одеси відтепер носить ім’я Dj Lama, а клубним голосом Києва пролунає DJ Burzhuy.

Дізнатися більше про діджеїв і балети, які продемонструють свої вміння на Фестивальній площі, почути семпли композицій і побачити фрагменти виступів можна на сайті http://parade.mts.com.ua/.

До Львова музична колона вирушила з Дніпропетровська, де минулої неділі відбувся справжній вибух шаленої енергії багатотисячних прихильників Параду, об’єднаних любов’ю до життя і музики. В цьому місті відбулась найчисельніша вечірка в рамках «Супер МТС DJ Парад 2010».

За результатами перших двох етапів серед квартету найкращих діджеїв впевнено лідирує чарівна DJ KATRINA з Донецька, яка представляла Дніпропетровськ на цьогорічному параді. Слід зазначити, що ім’я цієї гарячої дівчини, ще довго скандував розігрітий натовп дніпропетровських прихильників, навіть після завершення її виступу. За DJ KATRINA на друге місце просунувся DJLama з Одеси, а третє і четверте місця в рейтингу, наразі з невеликим відривом посіли відповідно DJ Burzhuy з Києва та Paul Wheaten зі Львова.

Вплинути на долю улюбленого діджея та підтримати представника клубної культури рідного міста може кожен, хто прийде на концерт в цю п’ятницю. Адже місця в рейтингу кращих діджеїв визначають самі глядачі, голосуючи шляхом відправки SMS на короткий номер 1073 з номером улюбленого музиканта: 11 за DJ Burzhuy (Київ), 12 за DJ Lama (Одеса), 13 за DJ KATRINA (Дніпропетровськ) і 14 за DJ Paul Wheaten (Львів). Отже у львів’ян є прекрасна нагода вплинути на результати Параду та піднести свого улюбленця на перші місця турнірної таблиці. Адже чим більше людей прийде 22 серпня до монументу Слави та проголосує за львівського діджея, тим більше в нього буде шансів поборотись за перемогу в фіналі «Супер МТС DJ Параду 2010», який відбудеться вже цієї неділі, 29 серпня у Києві. Фінал визначить імена «Кращого DJ 2010 року» та «Кращого балету 2010 року».


Про Парад

З 20 по 29 серпня серія вечірок під відкритим небом пролунає в найбільших містах України: 20 серпня парад діджеїв почнеться в найбільш клубному українському місті – Одесі, 22 серпня набере обертів у повному енергії Дніпропетровську, 27 серпня забарвиться національним колоритом у Львові, щоб 29 серпня заграти всіма півтонами електронної музики на головній площі країни – Майдані Незалежності.

29 серпня титани української електронної музики, фаворити багатотисячної аудиторії клаберів і просто кращі діджеї України зберуться на Майдані Незалежності, щоб поборотися не тільки за титул «Кращий діджей 2010 року», а й за звання кращого діджея всіх часів за версією «Супер МТС DJ Параду».

МТС проводить «DJ Парад» вже сьомий рік поспіль. «DJ Парад» – це пересувна колона, що складається з вантажної музичної платформи зі встановленими на ній DJ-пультами, потужним звуком, танцюючим на ній балетом та запальним MC. Парад являє собою єдиний dance-проект такого масштабу і формату в нашій країні.

За роки свого існування «DJ Парад» зібрав більше мільйона шанувальників і продовжує викликати величезний інтерес серед молоді – кількість його шанувальників зростає з кожним роком, і сьогодні Парад перетворився на головну музичну подію літа. За шість років на його сцені відіграли свої сети близько 100 діджеїв, представивши практично всі найбільш популярні напрямки сучасної танцювальної музики. А історія Параду беззаперечно підтверджує те, що фіналісти минулих років нині стали справжніми зірками клубної музики: наприклад, переможець Параду 2005 року Chif_MC, кращий діджей 2006 року Denis Dynamite або лауреат премії «Кращий DJ 2009 року» за версією «Супер МТС Dj Парад 2009» діджей Danny Boy.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.