EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Фотовиставка Олександра Шамова “Художники неба”.

Фотовиставка Олександра Шамова “Художники неба”

Фотовиставка Олександра Шамова “Художники неба”
Фотовиставка Олександра Шамова “Художники неба”

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 10-31 серпня 2010 року

Місце проведення: Фотогалерея Василя Пилип’юка (вул. Стецька 3а)

Фотогалерея “Світло й тінь” з задоволенням відкриває для львів’ян і гостей міста свої зали, де розміщена неординарна експозиція “Художники неба”.

Олександр Шамов — авіаційний інженер за фахом — тридцять років присвятив авіації, даючи життя бойовим літакам, — від МіГ-15 до МіГ-29. Фотографуванням захопився з самого дитинства, причому, як каже сам майстер: «Нічого спеціально не фотографую, просто камера завжди поруч».

Світлини, що зняті Олександром Шамовим, відтворюють найрізноманітніші речі та краєвиди. Багато його робіт присвячені рідному місту: його вулицям, панорамам, найчарівнішим куточкам й найкрасивішим дівчатам, але найбільшу його увагу все ж таки пригортає небо й літаки, «живі, як птахи». Лише справді закохана в авіацію людина наполегливо й завзято шукатиме рідкісні моменти й події, що відбуваються у хмарах.

Цьогоріч роботи автора експонувалися на Всеукраїнській виставці «Крилате фото» і посіли перше місце в номінації «Авіаспорт». Камера зафіксувала найкращі пілотажні групи світу: італійську «Frессе Tricolori» на МВ-339, російські «Русские витязи» та «Стрижи» на Су-27 та МіГ-29, французьку «РаtrouіІІе de Fгаnсе» на «АІрhа Jet». Надзвичайно красиві та неймовірно складні фігури пілотажу захоплюють технікою виконання піруетів і неповторністю кольорових автографів у повітрі. Їх зберіг для глядачів у своїх роботах Олександр Шамов.

Праця майстра отримала визнання та нагороди престижних фотоконкурсів, асоціацій та спеціалізованих видань: FIАР, НСФХУ, ЕРSON журналу «Рhotographег», а також Київського Фотоярмарку.

Знімки фотографа широко використовуються в рекламній продукції (виставкових стендах, буклетах, календарях), яка представляє авіацію України на спеціалізованих салонах, виставках і ярмарках різних країн світу. Роботами Олександра Шамова ілюстрована книга, присвячена 70-річчю Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу. Це понад 300 чорно-білих та кольорових світлин, які автор зробив на заводі протягом З0 років.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.