EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Фотовиставка Василя Пилип’юка “Вибране”.

Фотовиставка Василя Пилип’юка “Вибране”

Фотовиставка Василя Пилип’юка “Вибране”
Фотовиставка Василя Пилип’юка “Вибране”

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 30 листопада -0001 року

Місце проведення:

Запрошуємо відвідати фотовиставку Василя Пилип’юка “Вибране” у власній фотогалереї автора.


Довідка:

У наш час нерідко зустрінеш на вулиці людину з фотоапаратом. Здебільшого це туристи, які прагнуть сфотографуватись на фоні пам’яток культури. Але є й такі, які піднесли свій незвичайний погляд крізь об’єктив фотоапарата до справжнього мистецтва, перетворивши його у неперевершену оду Батьківщині, гімн людям, які живуть та працюють на рідній землі. «Уклін тобі, мій сивий Львове!», «Це моя Україна!», «Де шум потоків і смерек» (Івано-Франківщина), «Я – жінка, я – травинка, я – роса…», «Завжди вчитель» (з нагоди 150-річчя з дня народження І. Франка), «Осмислюю себе на цій Землі» – це лише деякі назви з-понад 60-ти широко відомих фотоальбомів визнаного українського фотохудожника, президента видавничого підприємства «Світло й Тінь» Василя Пилип’юка.

Але його професійна діяльність не обмежується лише видавничою справою. Ще 15 років тому високомистецький журнал «Світло й Тінь» отримав визнання Міжнародної федерації фотомистецтва. Чотири роки тому почала діяти унікальна приватна фотогалерея Василя Пилип’юка. Основна мета першої в Україні фотогалереї – ознайомлення львів’ян та гостей міста з різних куточків як України, так і світу, із світом фотомистецтва, залучення провідних українських митців до творчої співпраці. Оскільки в рівненському Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука Василь Пилип’юк створив власну школу фотомистецтва, активно проводить пошук з дослідження розвитку фотосправи в Галичині на межі XIX-XXстоліть, – фотогалерея є першим йому у цій справі помічником, сприяє вихованню нового покоління фотомитців, є однією з вагомих сходинок на шляху завоювання українськими фотомитцями світової слави. Свідчення цього – десятки виставок фотомитців з усієї України.

Частими гостями фотогалереї є зарубіжні фотохудожники, бізнесмени, які після оглядів фотовиставок, знайомств з провідними митцями України переконуються, що кошти, вкладені в художню фотографію, – повернуться сторицею для утвердження українського культурного простору, цілісного спектру національної культури України.

А в червні 2009 року культурно-мистецька палітра нашого древнього міста збагатилася ще одною яскравою сторінкою. У галереї видатного фотохудожника, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Василя Пилип’юка відкрився перший Міжнародний салон художньої фотографії «Світло і тінь – 2009» під егідою Міжнародної федерації фотомистецтва при ЮНЕСКО. Участь у конкурсі взяли понад 380 учасників з 39 країн світу, які представили близько 2900 своїх робіт. Здійснилися його мрія і дерзновенний задум. І ця подія – логічне продовження дороги до вершин і визнання.

Василь Пилип’юк вважає, що це найбільша подія, яка подарувала світ фотомистецтва нашому прекрасному Львову та усій Україні. Це відбувся своєрідний фотографічний звіт майстрів. Ще одна важлива подія у житті Маестро – завершення і вихід у світ 3-томного видання «Це моя Україна», присвяченого національним паркам України і архітектурним пам’яткам на їхніх територіях.

Фотогалерея Василя Пилип’юка – це не тільки затишні виставкові зали, вишукані високомистецькі фотоальбоми. Ділові люди можуть скористатися також і сучасним конференц-залом.

Господар фотогалереї гостинно запрошує до своєї господи усіх, хто зацікавлений у співпраці.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.