EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Концерт-презентація нового альбому гурту Мері – “Війни в прямому ефірі”.

Концерт-презентація нового альбому гурту Мері – “Війни в прямому ефірі”

Концерт-презентація нового альбому гурту Мері – “Війни в прямому ефірі”
Концерт-презентація нового альбому гурту Мері – “Війни в прямому ефірі”

Категорія: Музика

Дата проведенння: 23 червня 2010 року

Місце проведення: Нічний клуб “Rafinad People” (вул. Руданського, 1)

Гурт „Мері”, спільно з журналом „RIA-Львів”, запрошує на концерт-презентацію свого нового альбому „Війни в прямому ефірі”, що відбудеться в середу, 23 червня, в елітному львівському клубі „Rafinad People”.

Альбом побачив світ наприкінці весни 2010 року і є вже другою платівкою в історії гурту. Назва альбому вибрана не випадково – вона абсолютно точно відповідає його змістовому наповненню, адже більшість пісень, що увійшли до його складу, присвячені темі воєн. Війни політичні, ідеологічні, особистісні… Війни в прямому ефірі, тут і зараз, сьогодні і кожен день…

Презентація відбудеться у формі живого концерту групи „Мері” з новою акустичною програмою. Також у межах заходу відбудеться презентація нового кліпу гурту на пісню „Прощатися”.


Довідка:

28 квітня 2010 року побачив світ новий альбом групи „Мері” під назвою „Війни в прямому ефірі”. Це вже друга платівка в історії гурту, і на створення її музикантам знадобилось, не мало – не багато, близько трьох років.

Слухаючи ці пісні, розумієш, що час дійсно був використаний хлопцями не марно: подорослішали вони, подорослішала музика… Новий альбом відрізняється від ненав’язливо поп-рокових та гротескних за своїм характером „Мерідіанів” (2007 рік) цілковитою серйозністю та зрілістю музики. Більшість пісень, що увійшли до його складу, – це лірика, з дорослими текстами та відверто роковим музичним звучанням.

„За час існування гурту „Мері” у декого з тих, хто цікавиться українською музикою, можливо, сформувався стереотип, що група гротескна, простіше кажучи, створює матеріал виключно для легкого гумористичного сприйняття. Я хочу сказати, що це не так, точніше, не зовсім так. Для цього ми й видали другий альбом, який, можливо, декого примусить подивитись на нас під іншим кутом”, – прокоментував факт виходу нового альбому фронтмен і автор усіх пісень гурту „Мері” Віктор Винник.

Загалом альбом містить 12 пісень та 3 бонусні треки. Варто зазначити, що багато з них уже встигли прозвучати на FM-станціях та музичних каналах країни і стати справжніми хітами. Що стосується решти пісень, то можна з упевненістю сказати, що дані композиції просто приречені на популярність, оскільки у надзвичайно доступній та відвертій манері піднімають саме ті питання, які щодня хвилюють кожного з нас…

Наскрізною ниткою альбому, про що легко можна здогадатись із його назви, є тема воєн. Війни політичні, ідеологічні, особистісні… Війни в прямому ефірі, тут і зараз, сьогодні і кожен день… Проте, незважаючи на спільну тематику, що поєднує між собою всі композиції альбому, його аж ніяк не можна назвати одноманітним. Тут є пісні, які, безперечно, задовольнять смаки найвибагливіших українських меломанів: поціновувачам любовної лірики обов’язково припадуть до душі „Не люблю”, „Помри, тільки не сьогодні”, „Good bye, baby”, „Лялька”, любителів помислити на соціальну тематику не залишать байдужими такі композиції, як „Прощатися”, „Незнайомий мій брат”, „Вокзали” та „Годинник”, а прихильникам вже добре всім знайомого безтурботного стилю „Мері” розбавити загалом серйозний настрій альбому допоможуть такі треки, як „Таблетки”, „Молоді мами” та, звісно ж, супер-хіт „Не Віталік”.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.