EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > П’ята вечірка-презентація “Twi-окупація”.

П’ята вечірка-презентація “Twi-окупація”

П’ята вечірка-презентація “Twi-окупація”
П’ята вечірка-презентація “Twi-окупація”

Категорія: Інше

Дата проведенння: 29 серпня 2010 року

Місце проведення: Ресторан “Порохова вежа” (вул. Підвальній, 4)

Вже традиційними стали зустрічі користувачів twitter.com у Львові. Тут завжди панує дружня атмосфера, тут кожен може презентувати свої нові проекти, а також здобуваються знання від інших проектів, знаходять друзів і партнерів для розвитку власних проектів, беруть участь у різноманітних конкурсах, квестах, екскурсіях та розвагах. На таких зустрічах традиційно виступають цікаві музичні гурти та виконавці. Можна сміливо сказати, що ці зустрічі зайняли важливе місце в культурно-мистецькому, соціальному та розважальному житті міста.

29 серпня 2010 року з 12:00 в м. Львові на вул. Підвальній, 4 в ресторані «Порохова вежа» пройде п’ята ювілейна велика стилізована вечірка-презентація під назвою «Twi-окупація».

В день зустрічі твіттеряни приходять до ресторану (бажано у військових формах різних військ, епох, часів та народів і за це отримують додаткові призи та бонуси), реєструються та реєструють свої команди.

Ресторан на цей час уже декоровано мішками з піском, колючим дротом, військовими агітплакатами різних часів (спонсори та партнери свята змагаються між собою за кращий військовий рекламний агітплакат), елементами зброї та ін.

Біля входу парад ретро автомобілів.

Команди отримують завдання і час на його виконання. За цей час потрібно знайти і відзняти сюжет на тему: “Як твіттер завоював Львів”. Можливо, буде додатковий антураж та реквізит. Команди вирушають на «полювання».

За цей час в ресторані відбуваються перевірки та налагодження звуку для вечірнього виступу гуртів. Коли команди повертаються до залу, вони мають час підготуватися до своїх тві-окупаційних презентацій.

В цей час проходять різноманітні конкурси: конкурс окупаційних twіршів, презентації проектів в межах «140 секунд окупації уваги» (раніше «140 секунд слави»), парад та конкурси стилізованих та реконструйованих військових костюмів.

Далі команди презентують свої тві-окупаційні сюжети, де відео слугує фоном. Після визначення переможців, лауреатів та домінантів, виступи музичних гуртів та сейшини діджеїв Львова. Протягом зустрічі відбудуться також багаточисельні майстер-класи та виступи середньовічного танцю, володіння зброєю, вогняних та інші екзотичних видовищ.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.