EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Концерт гурту “Sample Rate”.

Концерт гурту “Sample Rate”

Концерт гурту “Sample Rate”
Концерт гурту “Sample Rate”

Категорія: Музика

Дата проведенння: 25 червня 2010 року

Місце проведення: Клуб “Лівий берег” (пр. Свободи, 28)

Заснована у 2008 році основним складом учаників гурту «Яка існуЄ», як альтернативний проект, що має за основу, популярний в США, Європі та Японії, такий жанр рок-музики, як New Metal. Характерними представниками такої музики є Linkin Park, Breaking Benjamin та багато інших закордоних груп.

В зв’язку з новизною, спочатку група існує лише, як студійний проект у тіні поп-рокової ЯЄ, та згодом після кількох вдалих треків, та рецензій на них відомих закордонних продюсерів, учасники приймають рішення остаточно перейти до творчості лише у «Sample Rate» та припинити існування ЯЄ. Цей крок знаменується активізацією творчого потенціалу, який раніше був розпорошений, зокрема у гурті з’являється новий гітарист Павло Ільницький, який приносить у музику, раніше відсутній, та такий бажаний присмак гранджу.

Цілий 2009-ий рік «Sample Rate», на власній студії U!P records, що дісталася у спадок від ЯЄ, записує треки до свого дебютного альбому, яких у результаті назбирується вісім. Після консультацій та зустрічей з відомими людьми в українському шоу-бізнесі гурт остаточно настроюється на штурм інтернет ресурсів світу, для чого в першу чергу треба було відзняти та розмістити на youtube.com та інших подібних сайтах своє концертне відео. Таке відео було відзняте за сприяння фестивалю «Сніжність» 18 грудня 2009 року у Львові. Реакція глядачів на ще невідому музику та групу вразила усіх присутніх та учасників колективу – вже після першої пісні зал аплодував стоячи та не відпустив гурт зі сцени навіть після закінчення програми, в звязку з чим «Sample Rate» були змушені виконати на біс одну з пісень поза хронометражем з концерту. На даний момент відео з цього концерту є розміщене для ознайомлення на youtube.com, vkontakte.ru, myspace.com, facebook.com та інших.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.