EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Фестивальний показ Міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO 2009.

Фестивальний показ Міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO 2009

Фестивальний показ Міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO 2009
Фестивальний показ Міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO 2009

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 16-17 червня 2010 року

Місце проведення: Центр міської історії Центрально-Східної Європи (вул. акад. Богомольця, 6)

Прем’єрний фестивальний показ в Україні Міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO 2009 та відеопрезентацію робіт Нам Джун Пайка – світової зірки медіа-арту.

Презентує Аґнєшка Кубіцка-Дзєдушицька, куратор WRO

16 червня о 17:30 – Презентація міжнародних та польських мистецьких проектів з WRO’09

17 червня о 17:30 – Відеопрезентація виставки “Nam June Paik, Driving Media”: архівні інтерв’ю та документація головних проектів Нам Джун Пайка.


Довідка:

Міжнародне бієнале медіа-мистецтва WRO є провідним форумом для нових медіа-мистецтв у Польщі та Центральній Європі. З моменту свого створення в грудні 1989 року WRO працює з мистецькими формами, які використовують сучасні засоби творення та комунікації.

Бієнале WRO починалося як фестиваль Sound Basis Visual Art Festival, і спочатку було присвячене в основному аудіовізуальним творам у таких форматах: відео та комп’ютерне мистецтво, інсталяції, перформанси та мультимедійні презентації. З 1993 року фестиваль досліджує нові територій цифрової художньої виразності. WRO це дослідження відносин художника до існуючої технології та розмивання меж між високою і популярною культурою, між місцевою та світовою громадськістю, між комерційною та незалежною діяльністю.

WRO’09 Flash є динамічною та інтенсивною збіркою з найвидатніших подій та тенденцій медіа-мистецтва представлених на бієнале WRO’09. Збірка містить записи перфомансів, документації медіа-інсталяцій, виставок та заходів, які відбувалися в міському просторі, і представляє концепції, особистості та проблеми імпортувтручання до локальної арт-сцени.

Програма «Розширеного туру WRO 09», підготовлена Пйотром Краєвським, художнім керівником WRO, представляє найбільш цікаві роботи з тринадцятого міжнародного бієнале медіа-мистецтва WRO, яке проходило в травні і червні 2009 року у м. Вроцлав. Програма „Розширеного туру” складається з Міжнародного відео туру, що представляє широку селекцію робіт з міжнародної конкурсної програми WRO’09 та Польського відео туру, що демонструє сучасне польське відео, в усій його різноманітності і сповнене нової енергії.

Нам Джун Пайк (1932 – 2006) – композитор, перформер і великий митець, котрий першим впровадив електронні медіа у сучасне мистецтво. Автор перших відео робіт, інтерактивних інсталяцій, відео скульптур, і медіа об’єктів, що поєднували популярну культуру і філософію зі стратегіями засобів масової інформації. Роботи, що були зібрані на виставці «Nam June Paik, Driving Media”, яка проходила у Центрі WRO, походили із різних колекцій і представляють всі періоди творчої активності Нам Джун Пайка. Менш відома графіка, малюнки та ескізи на папері, поєднуються із медіа роботами: інсталяціями та плівками – це дає можливість представити геніальний міждисциплінарний творчий шлях ”батька відео арту”. Виставка доповнювалась унікальними записами акцій Пайка, включно з тими, що були зроблені німецьким телебаченням WDR, котре брало участь в активізмі Пайка ще з 70 – тих, та біографічними документами із нью-йоркської колекції Electronic Art Intermix.


Організатори:

Польський Інститут у Києві

Центр міської історії Центрально-Східної Європи

Медіа Арт Лабораторія

Фундація Центр Сучасного Мистецтва


Джерело: lvivstory.com

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.