EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > DePhazz “Lala 2.0″ Tour 2010 у Львові.

DePhazz “Lala 2.0″ Tour 2010 у Львові

DePhazz “Lala 2.0″ Tour 2010 у Львові
DePhazz “Lala 2.0″ Tour 2010 у Львові

Категорія: Музика

Дата проведенння: 25 травня 2010 року

Місце проведення: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької (проспект Свободи, 28)

Неймовірно! У Львові – чарівний De Phazz з новим альбомом LaLa 2.0

Музика De Phazz – це навіть не джаз, а експресія, емоції по відношенню до традицій джазу. При цьому De Phazz – це музичний проект, який не вписується в загальну музичну структуру світу.

De Phazz – група, яка заслужила любов тисяч прихильників і фанів завдяки своїй незабутній музиці. Їх мелодії називають „чарівними” через легкість, чудернацькість і вишуканість аранжувань, які поєднуються з соковитими голосами вокалістів.

De Phazz – свого роду творча лабораторія, яка знаходить нові рішення, змішуючи різні музичні елементи: трішки джазу, поп-музики і сучасної електроніки.

De Phazz – німецька група, створена в 1997 році Пітом Баумгартнером – композитором і сценаристом. В 1997-м вийшов їх дебютний альбом Detunized Gravity. Завдяки свіжому звучанню та феєрверку хітових треків, цей альбом сдразу ж привернув увагу до молодого колективу та приніс їм культовий статус. На сьогодні група випустила 11 альбомів, останній з яких датується березнем 2010 року. Кожен з них по своєму унікальний та цікавий.

Сьогодні De Phazz – це певний артистичний проект кількох шалено талановитих музикантів, відео-мейкерів та танцюристів, яких об’єднує один творчий дух. Музика, яку грає De Phazz, відрізняється вишуканою легкістю, особливим шармом та зразком доброго смаку. Напевне, – це все те, що входить, або повинно входити, в поняття lounge. Немає жодної необхідності якось розуміти або розшифровувати ненавязливі композиції, які переходять одна в другу. Під музику De Phazz можна робити все, що завгодно або не робити нічого взагалі. Як сам говорить Піт Баумгартнер: “ Моя ідеальна аудиторія – це симпатичні лузери. Музика для людини – це останній шанс знайти в житті щось дійсно красиве”. Якщо уважніше послухати De Phazz, то можна почути за коктейльним настроєм і насмішку, і сумні нотки, і іронію.

Отже, De Phazz …

Загублені в невагомості, балансуючі басові лінії та сумно вібруючі вокальні частоти. Перетинаюча в своєму високому польоті межі більшості музичних жанрів без втрати свого магнетичного шарму і чистоти стилю, гарненька хмарка з acid-jazz, trip-hop, ambient і jungle з яскраво вираженою джазовою складовою, часом більше подібною на інтелігентний drum’n'bass.


Вартість квитків: 100-800 грн.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.