EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі.

Відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі

Відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі
Відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі

Категорія: Музика

Дата проведенння: 08 травня 2010 року

Місце проведення: Клуб “Лівий берег” (пр. Свободи, 28)

Під час святкування дня міста 8 травня у Львові у Фестиваль – Ресторації «Лівий Берег» відбудеться відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі.

Україна офіційно бере участь у Чемпіонаті Світу з гри на уявній гітарі з 2010 року. Головна мета змагань – боротьба за мир в усьому світі. Переможець українського чемпіонату захищатиме честь країни на Чемпіонаті світу в м. Оулу (Фінляндія).

За правилами змагань взяти участь може кожен громадянин України. Треба мати лише багату уяву, артистичний хист, любов до музики і уявну гітару.

Перші відбіркові змагання в межах Чемпіонату відбулися наприкінці березня в Одесі. І глядачі, і члени журі були одностайними – такого якісного і професійного шоу вони не очікували. У квітні відбувся відбірковий тур у Донецьку. Його фінал вразив навіть організаторів. Переможницею донбаського турніру стала дівчина – кореспондент газети «Вечірній Донецьк» Ганна Курцанівська..

Тепер всі учасники та прихильники уявної гітари чекають на сюрпризи і несподіванки від Львова. Зареєструватися для участі у львівському турі можна до 8 травня на офіційному сайті змагань www.airguitar.com.ua

Журі, очолюване Юрієм Назаруком – директором мережі закладів «Фест», оцінюватиме учасників за 6-бальною шкалою за наступними критеріями: музикальність, уміння «входити в образ», оригінальність, артистизм, добра уява.


Довiдка

Уперше чемпіонат з гри на уявній гітарі було проведено у фінському місті Оулу в 1996 році. На перший погляд, гра на неіснуючому інструменті – абсурдна ідея. Натомість, вона стала подією міжнародного рівня, що залучила величезну кількість учасників, глядачів та представників ЗМІ – усі вони щороку збираються в м.Оулу.

Метою Чемпіонату світу з гри на уявній гітарі є популяризація ідеї миру в усьому світі. Згідно з ідеологією Чемпіонату з гри на уявній гітарі (Air Guitar), якщо кожна людина у світі заграла б на уявній гітарі, на Землі припинилися б війни, зупинилося глобальне потепління, зникла решта катаклізмів. Тому наприкінці кожного міжнародного чемпіонату усіх людей світу закликають до одночасної гри на уявній гітарі в ім’я збереження миру. У 2010 році Чемпіонат з гри на уявній гітарі відзначатиме свою 15-ту річницю. Перш ніж поїхати на чемпіонат світу до Фінляндії, учасники мають пройти відбір, змагаючись у національних чемпіонатах своєї країни. /p>

Чемпіонат світу з гри на уявній гітарі (Air Guitar) організовує Фестиваль музичного відео в м. Оулу (Фінляндія) (Oulu Music Video Festival, OMVF). Фестиваль уперше відбувся у 1994 році. Це щорічне свято музичного кіно, живої музики і гри на уявній гітарі. На декілька днів Оулу стає місцем зустрічі студентів кінематографічних вишів, представників засобів масової інформації, а також усіх любителів музики.

Компанія «G.E.M» – ексклюзивний представник Чемпіонату з гри на уявній гітарі в Україні, володар прав на проведення офіційного національного чемпіонату. «G.E.M» – агентство повного циклу у сфері непрямої реклами, PR та СSR. В портфоліо компанії – проведення Національних фіналів WCG в Україні, Night of the AdEaters 2009 в Києві, святкування 750-ти річчя Львова, Перший Автомобільний Аукціон.


Джерело: www.zaxid.net

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.