EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Музика > Благодійний концерт “Ave Maria”.

Благодійний концерт “Ave Maria”

Благодійний концерт “Ave Maria”
Благодійний концерт “Ave Maria”

Категорія: Музика

Дата проведенння: 30 квітня 2010 року

Місце проведення: Будинок органної та камерної музики (храм св. Марії Магдалини) (вул. Бандери, 8)

У Будинку органної та камерної музики в останній день квітня відбудеться благодійний концерт, кошти від якого підуть на створення «Центру Мистецтв» для альтернативно-обдарованих дітей позбавлених батьківської опіки.

На текст католицької молитви до Богородиці «Ave Maria» свого часу було написано багато музичних творів світовими композиторами. Зокрема В. Моцартом, Й. С. Бахом, Г. Маршнером, А. Меллі, К. Сен-Сансом, Ф. Лістом, Ф. Шубертом. Твори цих та багатьох інших композиторів, написаних на текст молитви, звучатимуть у виконанні колективу Національному будинку органної та камерної музики, а саме: лауреатів міжнародних конкурсів Олени Шиналь (сопрано), Наталі Лаврєнової (мецо-сопрано), Віталія Чікірова (ліричний баритон), Тетяни Войтех (фортепіано), заслуженого артиста України Андрія Ільківа (труба), а також дипломанта міжнародного конкурсу Ірини Харченко (орган).

Благодійний концерт «Ave Maria», який цього року стане вже четвертим, є одним зі складових творчого проекту, створеного громадською благодійною організацією «Сіяння». Цей проект покликаний підтримати та пожвавити меценатський рух в Україні, який у свою чергу має фінансово допомогти дітям-сиротам реалізувати свої таланти. Для цього ще раніше була створена «Майстерня талантів», яка діяла в десяти дитячих будинках та інтернатах десяти регіонів України. У майстерні працювали діти-сироти з особливими потребами. Організатори проекту були щиро подивовані багатогранністю дитячих талантів. Однак, проект довів, що, на жаль, рівень позашкільної та психологічної роботи в інтернатах значно нижчий, ніж рівень побутового забезпечення життя сиріт та шкільного навчання. І це має невтішні наслідки, адже, саме психологічна робота з дитиною формує її особистість. Тож проект вирішили розширити та створити «Центр мистецтв». Цей творчий осередок має забезпечити безкоштовне стаціонарне навчання в Києві для 200 дітей-сиріт з багатьох регіонів, заочне та дистанційне навчання для 1000 дітей протягом 1 року, художні курси для дітей з багатодітних сімей Києва та області. «Центр Мистецтв» створить в інтернатах творчі майстерні, забезпечить фінансування та розвиток у них гуртків народних ремесел та зрештою зверне увагу суспільства на сиріт та на їх духовне виховання.

На благодійному концерті «Ave Maria», що пройде 30 квітня, окрім виступу високопрофесійного колективу Будинку Органної музики, гості та учасники заходу зможуть поспілкуватися між собою під час прес-конференції та фото-відео-презентації робіт дітей з «Майстерні Талантів». Проект «AVE MARIA – 2010» продовжить створення ресурсної бази Центру Мистецтв та формування Наглядової Ради майбутнього унікального освітнього закладу з числа меценатів, спонсорів, фахівців та VIP-гостей акції.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.