EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > Кастинг проекту “Х-Фактор”.

Кастинг проекту “Х-Фактор”

Кастинг проекту “Х-Фактор”
Кастинг проекту “Х-Фактор”

Категорія: Інше

Дата проведенння: 17 квітня 2010 року

Місце проведення: Стадіон “Україна” (Липова алея, 5)

Якщо ви чи ваші знайомі, друзі, родичі вважають, що у вас є хороші вокальні дані, і ви зможете здивувати своїм голосом всю Україну, тоді не упустіть свій шанс! Заповнюйте анкету на участь у талант-шоу «Х-фактор».


Талант-шоу «Х-Фактор» – це найпопулярніше у світі вокальне талант-шоу! Телеканал СТБ надає унікальну можливість кожному бажаючому прийти і довести всій країні, що він уміє співати! Переможець шоу отримає титул кращого виконавця країни і винагороду в розмірі 2 мільйони гривень!

Взяти участь у проекті може кожен, кому виповнилося 14 років. Ви можете бути професіоналом або аматором, мати досвід виступів на сцені, співати тільки для рідних або ніколи до цього не виступати перед публікою, ви можете співати в будь-якому жанрі, брати участь самостійно або цілою вокальною групою.


Шоу складається з п’яти етапів:


Перший етап

Цей етап називається попередній кастинг. Проходити цей етап буде в березні, квітні і травні 2010 року. Точні дати проведення попереднього кастингу в шести найбільших містах України – Львові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові та Києві будуть повідомлені додатково, а вже в березні у вас є можливість пройти попередній кастинг. На цьому етапі ви демонструєте свої вокальні здібності продюсерськый групі. У містах-мільйонниках – Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Львові, Києві – відбирати учасників будуть генеральний продюсер телеканалу Галина Пілютикова і один з суддів проекту – Ігор Кондратюк. Результатом цього етапу є попадання в наступний тур або припинення участі в шоу в залежності від рішення продюсерської групи, яка буде вас оцінювати. Рішення продюсерської групи є остаточним і таким, що не підлягає поясненню / роз’ясненню або оскарженню.


Що потрібно мати при собі?

На цьому етапі при собі вам необхідно мати паспорт або копію паспорта, компакт-диск з якісним записом у цифровому форматі з 2-ма музичними композиціями, які ви хотіли б виконати. До цього етапу вам необхідно підготувати дві пісні, які повинні відрізнятися за настроєм – наприклад, веселу, енергійну і ліричну. Одна з них обов’язково повинна бути російською або українською мовами. Це не означає, що ви будете виконувати обидві пісні, проте, продюсерська група може попросити вас виконати іншу композицію, і саме для цього вам і потрібна друга пісня. Учасники, які не досягли 18 років, повинні бути в супроводі законних представників (батьків, опікунів, піклувальників, які повинні мати при собі паспорт законного представника і свідоцтво про народження учасника , який не досягнув 18 років).


Другий етап

Цей етап називається телевізійний кастинг. На цьому етапі оцінювати ваш вокальний талант будуть судді проекту. Проходити цей етап буде в червні 2010 року. Для цього етапу, як і для першого, вам необхідно підготувати дві композиції, які повинні відрізнятися за настроєм – наприклад, веселу, енергійну і ліричну. Одна з них обов’язково повинна бути російською або українською мовами. Як і на першому етапі, це не означає, що ви будете представляти обидві композиції, проте, судді можуть попросити вас після виконання однієї пісні, виконати щось ще, і саме для цього вам потрібна друга, запасна композиція. На цьому етапі в залі крім суддів, присутня публіка, підтримка якої вам дуже допоможе. З цієї причини організатори шоу рекомендують виконувати відому композицію, знайому всім. Результатом цього етапу є пропуск в наступний тур, так званий тренувальний табір, або припинення участь в шоу. Рішення суддів приймається ними самостійно, без пояснення (роз’яснення) причин і не підлягає оскарженню.


Що потрібно мати при собі?

Паспорт, ідентифікаційний номер і копію компакт-диска з якісним записом в цифровому форматі 2-х музичних композицій, які ви хотіли б виконати. Учасники, які не досягли 18 років, повинні бути в супроводі законних представників (батьків, опікунів, піклувальників). На цьому етапі мінусова фонограма (запис музичного супроводу) є обов’язковою умовою для учасників, оскільки на цьому етапі учасникам належить виступати на великій сцені перед публікою. Виконання під «плюсову» фонограму (із записаним голосом) категорично заборонено! Це пов’язано з тим, що мета шоу – знайти справді талановитих вокалістів.


Третій етап. Тренувальний табір

Третій етап буде проходити в липні 2010 року. На цьому етапі учасників чекає декілька завдань від суддів. Після виконання кожного із завдань судді будуть приймати рішення, продовжуєте ви участь в шоу чи для вас воно закінчилося. Це три дні справжніх випробувань. У результаті цього етапу боротьбу в шоу продовжить 24 учасники. Всі учасники будуть розподілені за трьома категоріями – учасники віком від 14 років до 25 років, учасники віком від 25 років і старше і третя група – вокальні колективи. Для кожної категорії буде визначений свій наставник – один із суддів проекту. Саме від наставника надалі буде залежати доля учасника з кожної категорії.


Четвертий етап. Візит до суддів

На цьому етапі учасники кожної з категорій відправляються в гості до своїх наставників. Проходити цей етап буде в серпні 2010 року. Тривалість цього етапу – 2 дні. У цьому турі учасникам належить виконати одну композицію, після чого наставникам-суддям доведеться вирішити, хто ж продовжить боротьбу в шоу. У результаті цього етапу в кожній з категорій буде визначено четверо учасників, які продовжать боротьбу в шоу. Таким чином, на четвертому етапі визначені будуть 12 учасників, які і будуть у прямому ефірі боротися право стати головним виконавцем країни.


П’ятий етап

12 найкращих виконавців у прямому ефірі на телеканалі СТБ б’ються за титул кращого виконавця України і неймовірний подарунок 2 мільйони гривень! Але найголовніше, вони борються за голоси глядачів, які вони можуть отримати шляхом інтерактивного голосування, адже на цьому етапі рішення, хто продовжує участь в шоу, а для кого шоу закінчується приймають саме глядачі! На цьому етапі учасники щотижня представляють на суд глядачів нову композицію, підготовлену під керівництвом наставника. Кожного тижня один з учасників залишає шоу. У фіналі залишається троє учасників, з них глядачам і належить вибрати переможця, який отримає титул кращого виконавця України і подарунок в 2 мільйони гривень.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.