EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Культурно-мистецька подія “Форма мовчить?”.

Культурно-мистецька подія “Форма мовчить?”

Культурно-мистецька подія “Форма мовчить?”
Культурно-мистецька подія “Форма мовчить?”

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 17 квітня 2010 року

Місце проведення: Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри (Брюховичі, вул. Музейна, 16)

Уночі із 17 на 18 квітня відбудеться стилізована екскурсія у Музеї модерної скульптури Михайла Дзиндри, шістнадцятій філії Львівської галереї мистецтв. Вона стане першою частиною культурно-мистецької події «Форма мовчить?», що присвячена п’ятиліттю від створення музею, а також весняному відзначенню Міжнародного дня музеїв (18 травня).

Особлива умова участі у акції – недовга, проте важлива мовчанка гостей музею, адже так створюється містичність, інтимність перебування у домівці мовчазних форм. Тиша потрібна на той час, поки дружина скульптора Софія розповідатиме про його неспокійне життя та творчість, а Ви будете знайомитися з творами митця. Пізніше – перехід від мовчанки до діалогу, дискусії про отримані враження.

Тиждень потому – 24 квітня (початок об 11:00) – друга частина події, що здійснюватиме мрію Михайла Дзиндри створити Академію Сучасних Мистецтв. Запрошуємо деміургів поділитися своїми втіленими у форму та матеріал фантазіями: це може бути скульптура, дизайнерські об’єкти, вироби з різних природних матеріалів, ленд-арт; а також пульсуванням змісту у рухах: танець, пластичний театр. Дійство наповнюватиме та довершуватиме поезія, музика, тематичні лекції, майстер-класи.

Це унікальна подія, бо вона реалізується цілковито внаслідок захоплення ідеєю самовиразитися через формотворчість. Учасником може стати кожна творча особистість, подолавши відбір, що відбудеться 23 квітня о 17:00 у музеї. Переможці будуть визначені загальним голосуванням конкурсантів.

Інформація оновлюється, тому Ви можете показати, розказати про свої роботи на сайті Львівської міської ради (www.city-adm.lviv.ua. www.lviv.ua) – просимо надіслати фото (ескіз) з описом роботи та коротке резюме автора до 15 квітня 2010 р. на електронну поштову скриньку Pinych_KV@ukr.net


Вартість відвідування першої частини акції – 10 грн., другої – 15 грн.


Отримані кошти будуть використані для ремонту покрівлі музею. Запрошуємо також меценатів, готових попіклуватися про збереження незвичайних скульптур у відповідних для цього умовах.

Реєстрація у списках або журналістська акредитація за номером: 066 4792651 – Катерина Пінич (після 14:00), чи за ел. адресою: Pinych_KV@ukr.net


Проект втілюється завдяки програмі «Перший кар’єрний крок» за підтримки відділу туризму та рекреації управління культури і туризму Львівської міської ради.


Джерело: kultura.lviv.ua

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.