EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Нічне життя > Лаунж-клуб “PozitiFF” – Trance Point Vol.2.

Лаунж-клуб “PozitiFF” – Trance Point Vol.2

Лаунж-клуб “PozitiFF” – Trance Point Vol.2
Лаунж-клуб “PozitiFF” – Trance Point Vol.2

Категорія: Нічне життя

Дата проведенння: 27 березня 2010 року

Місце проведення: Лаунж-клуб “PozitiFF” (вул. Зелена, 14)

Транс це музика душі, це не те що можна розуміти, його ти відчуваєш, це як дівчата, є які подобаються, але тільки одиниці в які можна закохатися, транс звеличує так високо, і відправляє в той політ, з якого не хочеться повертатися з-за тієї кількості енергії і розслаблення, натхнення і умиротворення, той заряд і ті сили які ти отримуєш наперед, може дати тільки людина, яка тебе любить!

I love trance!


Транс дає ту нескінченну любов, то щастя, з якими буде легше проходити всі життєві перешкоди і просто радіти життю, стан “прекрасного” наповнюэ всього тебе, але ж його так важко знайти, любов до життя прокидається в тебе в душі!

Trance Will Never Die!

Yan Propeller ©


LINE UP:


Lence

Транс-продюсер з півдня України, який динамічно розвивається.

Його треки грають практично всі топові українські діджеї [Anna Lee, Dima Krasnik, IstarProject и др.] Підтримка зарубіжних артистів: Suzy Solar, Conrad S, Matt Darey, Abstract Vision & Elite Electronics. Не дивлячись на некомерційну стилістику обраної ним музики – частий гість KISS FM. Він не змінює своїх смаків і щиро вірить у те, що робить.


Den Rize

Народився в 1987 році у Львові. Свій інтерес до електронної музики виявив вже у віці 6 років і з тих пір своїх уподобань не змінював. У той же момент і почалися перші спроби написання своїх треків. Через багато років наполегливої праці та самовдосконалення, у 2004 році знайомиться з львівським Dj Spudder (він же Кирило Цітовскій). Кирило, як затятий шанувальник техно культури, вносить свій внесок у майбутнє звучання Дениса. Через деякий час вони створюють техно проект Two Emery і з першим же релізом 11 липня 2007 потрапляють в кращу п’ятірку продажів на порталі JunoDownload де стабільно тримаються більше місяця. Всього за минулий рік на рахунку проекту 3 офіційних релізи та підтримка від таких монстрів техно індустрії як Dj Murphy і Wehbba. З початку 2008 року Денис відновив роботу з транс музикою, почавши з реміксу на талановитого львівського музиканта Alive Stone (він же Олександр Ємєлін), який вдало виходить на британському лейблі Abora Records. Далі йдуть роботи з Shinelovers, Elite Electronic, Ex-Driver, Dmitry Bessonov, Vol Deeman, Dima Krasnik . Свого виходу чекають десятки синглів і реміксів. Den Rize вже отримав підтримку від багатьох вітчизняних Dj і таких західних гігантів як Armin van Buuren, Tiesto, Manuel le Saux, Roger Shah, Pedro del Mar, Lange, Above & Beyond, Ferry Corsten, Daniel Kandi, Lange, Jose Amnesia, Mark Pledger та багатьох інших …


Lenny Bliss aka Vitaminka

Alex Daf


ENTER GUEST LIST & CLUB CARD FREE

STAY CONNECTED POZITIFF

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.