EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > Фестиваль “Свято грибів у Ворохті”.

Фестиваль “Свято грибів у Ворохті”

Фестиваль “Свято грибів у Ворохті”
Фестиваль “Свято грибів у Ворохті”

Категорія: Інше

Дата проведенння: 11-13 вересня 2009 року

Місце проведення: с.Ворохта (Івано-Франківська область)

Цього року місто святкує особливу дату – 850 років!

Початок осені у Ворохті асоціюється не лише з дощами та холодними вечорами, але і з найбільшим святом міста – днем Ворохти. І вперше за таку довгу історію міста тут буде організовано фестиваль «Свято грибів у Ворохті». Подія збере людей, котрі вміють поєднувати приємне з корисним і приїдуть не лише порозважатися, але й назбирати грибів. Отже, 11-13 вересня, на високогір’ї Карпат, в селищі Ворохта, що у Франківській області, поряд з комплексом трамплінів проходитиме фестиваль сучасної культури буття – «Свято грибів у Ворохті», що стане новим форматом фестивалю в Україні, поєднавши багато мистецьких напрямків. Метою події є впровадження нового рівня культури буття людей.


Програма фестивалю

Фестиваль відбуватиметься внизу, поряд з трамплінами та нагорі. Внизу розташуються жива сцена, польові кухні, театр, ярмарок, спортивні розваги, майстерні, наметові містечка. Зверху буде космічна сцена, кінотеатр, чайна і також наметове містечко.


В п’ятницю проходитиме реєстрація всіх бажаючих на суботній ранковий похід за грибами з місцевими грибниками. Також можна буде поїхати з екскурсією на Говерлу. В суботу грибники будуть кулінарити обід із зібраних вранці грибів.


Жива та космічна сцени

В п’ятницю, 11 вересня на космічній сцені проходитиме семінар з живопису, виступ суфійського театру «Субандала» та фаєр-шоу від театру вогню «Руки Ра». Ввечері на космічній сцені розпочнеться фінський транс за участі діджеїв Psyche, Simba (live+DJ-set), Anime Sola, Binghi, Meshok, Stupen4ik, KomlachmusiC, Heaven, Хабиб. Внизу, поряд з готелем «Хатки Руслани» гратиме джаз «Acoustic Swing Band».


Вдень, 12 вересня, на живій сцені проходитимуть покази мод альтернативних українських дизайнерів, виступ колективу трio «Петровичi», виступи акустичних артистів та українських козаків. Ввечері на сцені відбудеться концерт за участю гуртів «Бурдон», Росава, «The Вйо», «Пропала Грамота», «Топор Оркестра», «Гуцул Каліпсо». Ведучий фестивалю на живій сцені – лідер гурту «Пропала Грамота» Павло Нечитайло.


На космічній сцені день розпочнеться заняттям з тай-цзи. Вдень тут проходитиме виступ народного колективу «Барви Прикарпаття», Яни Шпачинської, пізніше – сумісний виступ діджеїв Yuray Atom, Key Hedera і Subandala. А пізніше – африканські танці, суфійські кружляння та барабанне шоу.


В неділю, 13 вересня можна буде відпочивати в «Чарівній Чайні», дивитись фільми в кінотеатрі, повправлятись у езотеричних практиках (йозі, тантрі, цигуні суфійських кружляннях, африканських танцях).


Розваги

На фестивалі діятиме безліч спортивних та театралізованих розваг. Веселі фокусники та міми не дозволять публіці засумувати. Найактивніші зможуть пограти в грибний футбол, стрибнути з банджо-джампінгу, переправитись через Прут, пройтись по канаті, пострибати на батуті. Поряд з живою сценою буде проходити виступ театру Києво-Могилянської академії. Для дітей діятиме спеціальний майданчик, проходитимуть різноманітні квести. В арт-галереї «Просто Неба» будуть представлені роботи українських художників та фотографів. Майстри Київської Русі влаштують показовий виступ з фехтування.


Харчування та проживання

На фестивалі діятимуть 2 польові кухні поряд з живою сценою, а також вегетаріанське кафе «Грибоєдов» біля космічної сцени. Попити справжнього китайського чаю можна буде нагорі в «Чарівній Чайні», місці, звільненому від вживання тютюну та алкоголю. Особливою рисою фестивалю стане відсутність пива, альтернативу якому складуть цікавіші та смачніші напої на кшталт глінтвейна, медовухи та креативних коктейлів з міцних алкогольних напоїв, котрі можна буде придбати внизу, поряд з живою сценою. Крім цього, буде можливість харчуватись в місцевих ресторанах за досить адекватними цінами.


Для проживання будуть розбиті 2 наметові містечка – на вїзді у Ворохту, біля річки Прут, та нагорі, біля колиби «Гуцулочка». Крім цього у Ворохті на високому рівні розвинений зелений туризм і за досить помірну плату можна зняти пристойне житло з усіма необхідними вигодами в приватному секторі. Вибагливі зможуть поселитись в комфортабельних готелях, котрих у Ворохті, як місті-курорті, достатньо.


Для автомобілів діятиме паркінг під охороною.


Доїхати до Ворохти можна потягом зі Львова «Львів-Рахів» чи дизелем «Івано-Франківськ-Рахів», або маршрутками зі Львова та Франківська, що йдуть до Ворохти або Верховини.


Вхiд на фестиваль безкоштовний.


Детальна інформація на сайті: www.vorohtafest.info


Джерело: myradio.com.ua

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.