EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Нічне життя > Клуб Picasso – Propaganda Birthday Party: TM Juke.

Клуб Picasso – Propaganda Birthday Party: TM Juke

Клуб Picasso – Propaganda Birthday Party: TM Juke
Клуб Picasso – Propaganda Birthday Party: TM Juke

Категорія: Нічне життя

Дата проведенння: 18 вересня 2009 року

Місце проведення: Клуб Picasso (вул. Зелена 88)

Дванадцятого вересня виповнюється два роки промо-групі Propaganda Music. В якості презенту, вам і нам, з не дуже сонячного Брайтона було запрошено людину-оркестр, великого і “жахливого” Алекса Кована, серед меломанів більш відомого як TM Juke.


TM Juke (Tru Thoughts, UK) http://www.myspace.com/tmjuke

dj Krazia

dj Marik

dj T-One


Вхід: 60 грн.

увага! вхід при наявності документів!!!


Довідка:

Як відомо, Брайтон – місто маленьке, але на кожного простого смертного там припадає по троє непростих (за кількістю талановитих музикантів на квадратний кілометр площі Брайтон може позмагатися з Манчестером), а саме містечко відоме далеко за межами Об’єднаного Королівства. В місті базується безліч невеликих незалежних рекординг-студій, таких як Сookshop і Tru Thoughts. На останній і знайшов свій притулок молодий і талановитий Алекс Кован, який дебютував в 2003 році (у той час Tru Thoughts ще не розрісся до сьогоднішніх масштабів) з альбомом «Maps From The Wilderness» – соул, хіп-хоп та даунтемпо в кращих своїх проявах .

Вже тоді TM Juke зарекомендував себе як хороший продюсер, звукорежисер і автор текстів. Багато в чому це заслуга його батька, який віддав Алекса в музичну школу, коли тому ледве виповнилося сім років. Там-то майбутній музикант і освоїв премудрості гри на класичній гітарі.

Роки на шкільній лаві, як уже відомо, не були марними, і вміннями Алекса почали активно користуватися соратники по лейблу. Серед інших – стрімко набирає славу соул-співачка Еліс Рассел (Alice Russell), яка вже відзначилася спільною роботою з Кованов на вищезгаданому «Maps From The Wilderness». На першому альбомі діви «Under The Munka Moon» Алекс був відповідальний лише за деякі композиції, але всі наступні роботи Еліс він уже продюсував одноосібно. І якщо на другому диску Расселл «My Favourite Letters» все ще трапляються всякі електронні штучки, більш притаманні сольні кар’єри TM Juke, то «Pot of Gold» 2008 року вже звучить, як соул і фанк чистої води.

Як кажуть, талановита людина – талановита в усьому, і на продюсерської діяльності активність Алекса не закінчується. У ролі діджея існують дві реінкарнації TM Juke. Власне, TM Juke – діджей, що грає соул, фанк, хіп-хоп, ню-джаз, і Алекс Кован як половинка дуету Me & You, який сповідує меш-апи і кавери. Напарником Алекса по Me & You виступає шеф Tru Thoughts Роберт Люі. За словами спільників, дана колаборація була придумана мало не ради витівки, щоб потішити свої ді-джейські схильності і трохи відмежуватися від все більш живого звучання Tru Thoughts. Навіть альбом вийшов на дружньому Rebtuz.

Звичайно, Алекс не забуває і про те, що він музикант, і, крім бринчанія на гітарі під час виступів Еліс Рассел, в 2008 році він підв’язує на співпрацю з Jack Baker Trio (яке, насправді, не тріо і складається аж з однієї людини), що згодом матеріалізується в латино-маракана-альбом «Boto And The Second Liners».

І це все у вільний від реміксування композицій інших артистів час. Але й цього Алексу мало, і буквально днями він анонсував новий сольний проект Nekklace, де, за його ж словами, він буде зайнятий «exploring the more electro sides to his nature».

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.