EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Театр > Вистава "Блакитна Троянда".

Вистава "Блакитна Троянда"

Вистава "Блакитна Троянда"
Вистава "Блакитна Троянда"

Категорія: Театр

Дата проведенння: 29 листопада 2015 року

Місце проведення: Національний український академічний драматичний театр імені Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1)

Вистава за твором Лесі Українки.

Жінка… Жінка – ти пройшла крізь усі ці криваві століття, щоб зараз бути тією ким ти є? Ти була різною, такою мінливою і неймовірною, переливалась усіма можливими і неможливими барвами. Тебе убивали, ти народжувала, вірила, чекала, сподівалась, страждала, плакала, боліла, ти робила усе, щоб втримати Його. Кожного разу, коли тобі було страшно, коли тебе душили сльози і душа, блідла від самотності і понівеченості, ти все ж вірила у те, чого насправді не було і бути не могло. Ти чекала на Нього… Чекала завжди… Молила Бога своїми божевільними молитвами. Фатум – ось доля жінки, яка не може тримати на своїх тендітних плечах Землю. Не може, бо народжена, щоб бути коханою і кохати шалено та нестримно, поринаючи цілком у ці почуття.

Коли слів замало, щоб сказати, що думає серце… Коли небо і земля міняються місцями... Коли залишився лише спомин Його обіймів… Саме тоді хочеться кричати усім, що є в тобі. Кричати так, щоб почув той далекий жорстокий Бог Ізраїля. «Господи! Господи – я тут! Ось тут, Боже мій. Поглянь на мене, подивись, молю тебе». А він вкотре посилає випробовування, вкотре змушує кров стигнути у жилах. «Ти мусиш бути сильною». Але без Нього жіноча сила не варта пелюстка троянди. Без нього світ не світ, життя пусте, усе сіре і гірке. «Вставай!.. Іди!.. Ти віриш?!.»,- чути голос, що піснею лине із блакитних небес. І вона, жінка, здіймається на ноги, розправляє крила і летить.

Ось лише маленька крихта з історії «Блакитної троянди». На півтонах та візерунках вибудувала свою виставу н.а. України Таїсія Литвиненко. Жінка, яка зберегла свою жіночність та унікальність у бурхливому леті життя. Без сумнівів та вагань, лише правда, оголені почуття, сплетіння тіл, голосів та неймовірна музика…
«Блакитна троянда» - це історія у ритмі танго.

Телефон для довідок: +38(032) 235-55-83

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.