EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Фестивалі > Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці 2013».

Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці 2013»

Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці 2013»
Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці 2013»

Категорія: Фестивалі

Дата проведенння: 03-06 жовтня 2013 року

Місце проведення:

В програмі фестивалю львів’яни та гості міста зможуть побачити прекрасні вистави вуличних театрів з Чехії, Польщі, Білорусії, Литви, Португалії, України які показуватимуться на площах та вулицях Львова.

Звичайно не обійдеться і без традиційної карнавальної ходи, яка відбудеться 5 жовтня о 17.15 за участю театрів України, Польщі, Чехії, Португалії, Росії, Литви, Білорусії.

Особливо цікавою буде вистава вуличного театру з Польщі Biuro Podróży, якому аплодували майже в 50 країнах світу на шести континентах (в тому числі Австралії, Аргентині, Бразилії, Колумбії, Кубі, Єгипті, Індії, Ірані, Ізраїлі, Йорданії, Кореї, Лівані, Мексиці, Палестині, Сінгапурі, Тайвані, США і більшості європейських країнах).

Вистава «Carmen Funebre» привертає увагу як досвідчених глядачів, так і перехожих. Ходулі, вогонь, світло, музика викликають захоплення і цікавість та створюють видовищне дійство.

Вже не вперше здивує львів’ян та гостей міста своєю експресивністю Teatr Novogo Fronta з Чехії, який 2 роки тому отримав гран-прі на Единбурзькому театральному фестивалі FRINGE. На цьогорічному фестивалі «Золотий лев» театр представить прем’єрну виставу «Causa Fatalis».

Особлива програма чекає і на наймолодших глядачів. Надзвичайно веселий клоун Enano з Португалії, якого вже встигли полюбити глядачі буде розважати дітей 4, 5 та 6 жовтня. Також на пл.Ринок працюватимуть ігрові атракціони для батьків та дітей від клоунів Краківського театру ВАГАБУНДА.

Євпаторія представлятиме на фестивалі два колективи: культурно-розважальний проект Gefest show, що включає в себе найбільш популярні та шокуючі види перформенсів, що привертають увагу глядачів професіоналізмом виконання казкового сюжету в яскравих карнавальних костюмах в гармонії з вогнем.

Львівський академічний театр Воскресіння представлятиме на фестивалі вуличну виставу «Містерія Пінзеля». Ідеєю для створення вистави стала творчість видатного галицького скульптора Івана Пінзеля, представника пізнього бароко і рококо. Актори театру «Воскресіння» підкреслюють, насамперед, візуальне оформлення та майстерність скульптора.

 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.