EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Нічне життя > Фестиваль “Ultrasonic”.

Фестиваль “Ultrasonic”

Фестиваль “Ultrasonic”
Фестиваль “Ultrasonic”

Категорія: Нічне життя

Дата проведенння: 12 лютого 2011 року

Місце проведення: ТЦ “Шувар”, (вул. Хуторівка, 4б)

Грандіозна подія чекає на справжніх любителів Trance-музики. Шоу світового рівня – Ultrasonic Festival, за участi всесвітньо відомих “ветеранів” танцювальної культури. Ця подiя відбудеться 12 лютого 2011 року у Львові, якраз в переддень грандiозного Свята Закоханих.


Ultrasonic- це зовсім новий за рівнем реалізації проект. Якість організації та концепція західноукраїнського фестивалю Trance-музики, а це, нагадаємо, – найпопулярніший музичний стиль 21-го століття, повністю відповідають європейським та світовим стандартам. У цій сфері, на теренах Західної України йому немає конкурентів, оскільки фест такого рівня проводитиметься вперше.

Вперше у Львові виступатимуть і хедлайнери свята: всесвітньо відомий німецький дует Kyau & Albert ( 40-ва позиція у світовому рейтингу у DJMag 100) та голландська легенда Trance-музики – Marcel Woods ( 56-та позиція у світовому рейтингу у DJMag 100).

Німецькі ді-джеї Kyau та Albert, лауреати безлічі престижних премій у галузі dance-музики, більшу половину свого часу подорожують, відвідуючи найзапальніші нічні клуби планети. Вони – постійні учасники всіх наймаштабніших танцювальних фестивалів світу, від легендарних німецьких Loveparade і Natural One до глобальніших – Gatecrasher та Trance Energy.

Неповторний голос Стівена Альберта, що, значною мірою, урізноманітнює більшість робіт дуету – справжня знахідка для Trance-музики.

Щодо Марселя Вудса, то він вже встиг засвітитися на таких івентах, як Sensation Black, Dance Valley, Trance Energy, Innercity, Antwerp is Burning, A State of Trance, Frequence, Shokers та міцно утримуються на найвищих позиціях серед голландських ді-джеїв.

Талановитий Марсель – противник будь-яких стереотипів та шаблонів. Не наслідуючи жодних виконавців та стилі, йому вдалося надати своїм композиціями, унікальне та невідоме раніше, звучання.

Виступати буде і найкращий Tech-Trance дiджей України – Тигран Оганезов. Львівській публіці найдужче він запам’ятався виконанням сету на концерті ATB. Музику Тиграна, резидента найпопулярніших радіо-станцій планети: BBC Radio1, Radio 538, Kiss Fm, виконують час від часу Armin van Buuren, Tiesto, Sander van Doorn, Ferry Corsten та ін.

Оганезов із нетерпінням чекає на Ultrasonic, адже це, за його словами буде фестивалем «ейфорії та неймовірного задоволення». «Організатори дуже сумлінно готуються до проекту, задоволені будуть усі», – ділиться враженнями ді-джей.

Варто зазначити, що метою проекту є руйнація усталених стереотипів щодо сучасної музики та культури, до яких вже, на жаль, звикла сучасна молодь.

Проект підтримується Львівською міською радою та Львівською обласною державною адміністрацією, що автоматично робить його важливою подією у культурно-супільному житті Західної України; та означає створення першого серйозного продукту, конкурентно-здатного Європі.

3700 м? торгового центру «Шувар» чекають на близько 4000 відвідувачів із різний областей України. Прийди і ти, адже отримати справжнє задоволення – так легко, варто просто відвідати Ultrasonic.


Line up:


Kyau & Albert

www.kyauandalbert.com

www.twitter.com/kyauandalbert

www.facebook.com/kyauandalbertofficial


Marcel Woods

www.marcelwoods.nl

www.twitter.com/marcelwoods

www.facebook.com/marcelwoods


Tigran Oganezov

www.tigranoganezov.com

http://twitter.com/TigranOganezov

http://www.facebook.com/tigran.oganezov


Bald Bros

http://baldbros.topdj.ua


Dmitriy Kadio

http://soundcloud.com/dmitriy-kadio


Time-UP:

22.00-23.00 Kadio

23.00-00.00 Bald Brothers

00.00-02.30 Kyau & Albert

02.30-04.30 Marcel Woods

04.30-06.00 Tigran Oganezov

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.