EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Фестивалі > 17 Міжнародний “Форум видавців у Львові”.

17 Міжнародний “Форум видавців у Львові”

17 Міжнародний “Форум видавців у Львові”
17 Міжнародний “Форум видавців у Львові”

Категорія: Фестивалі

Дата проведенння: 15-19 вересня 2010 року

Місце проведення: Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

Форум видавців у Львові – це найбільший книжковий ярмарок та літературний фестиваль в Україні та один з найбільших у Східній Європі. Журналісти називають його найбільшим ярмарком української книги в світі, а також найважливішою щорічною культурною подією в Україні.

Крім українських, представлені книги з Росії, Польщі, Австрії, Франції, Литви, Німеччини, Ізраїлю.


Найважливішими акціями програми Форуму є:



5. Міжнародний літературний фестиваль з фокусними темами: «Діалог літературних поколінь» та «Труднощі перекладу» за участі близько 200 письменників з України та 18 країн світу; проводиться за підтримки посольств та культурних центрів. Список письменників-учасників фестивалю буде розміщений на сайті www.bookforum.com.ua з 1 серпня, актуальний – надсилається на запит;
Бізнес-форум з фокусною темою «Українське книговидання в умовах кризи: час змін» за участі керівників центральних та місцевих органів влади, політиків, керівників видавництв, журналістів, експертів з інших країн;
Всеукраїнський конкурс «Найкраща Книга Форуму видавців-2010». На конкурс в минулі роки представлялося до 500 нових книжок від 100 видавництв. Призовий фонд, встановлений ГО «Форум видавців» – 50 тисяч гривень. Призи та відзнаки від партнерів будуть оголошені додатково.
Книжковий ярмарок відбудеться 16-19 вересня 2010 р. у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17). Його учасники – понад 600 українських та іноземних видавництв книжок та періодичних видань, книготорговельні підприємства, друкарні, виробники електронних видань, програмного забезпечення, аудіо- та відеопродукції, ВНЗ, бібліотеки, громадські організації, літературні агенції, асоціації, культурні центри та фонди.

Спеціальний гість – Адріан Сливоцький (Adrian Slywotzky) – один з 50-ти найвпливовіших експертів менеджменту у світі. Віце-президент, член ради директорів «Mercer Management Consulting, Inc.» – компанії, яка спеціалізується на створенні ділових моделей, що сприяють постійному зростанню капіталу.


Офіційне відкриття 17 Форуму видавців у Львові і 5 Міжнародного літературного фестивалю відбудеться 15 вересня у Львівській обласній філармонії.

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкраща Книга Форуму видавців-2010» відбудеться 16 вересня. Місце проведення уточнюється.

Заходи Форуму і Літфесту проводяться в Палаці Мистецтв, Національному академічному українському драматичному театрі ім.. Марії Заньковецької, Духовному театрі «Воскресіння», Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, обласній філармонії, в музеях, мистецьких галереях, бібліотеках, навчальних закладах, клубах, кав’ярнях, на вулицях.

Кількість учасників – понад 600 українських та іноземних видавництв книжок та періодичних видань, книготорговельні підприємства, друкарні, виробники електронних видань, програмного забезпечення, аудіо- та відеопродукції, ВНЗ, бібліотеки, громадські організації, літературні агенції, асоціації, культурні центри та фонди.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.