EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > Літні забави на Ринку.

Літні забави на Ринку

Літні забави на Ринку
Літні забави на Ринку

Категорія: Інше

Дата проведенння: 30 листопада -0001 року

Місце проведення:

Майстер-класи з боді-арту від кращих художників Львова, виступи етно-колективів та середньовічні танці від Львівського лицарського клубу “Аквилон” – все це для Вас на мистецькому фестивалі “Літо на Ринку”.

На літній сцені виступатимуть гурти: ДоСхідСонця, Марвінок, Чарівні Струни та

Місто казкових мрій.


Інформація про колективи:


ДоСхідСонця

Гурт “ДоСхідСонця” спеціалізується на відтворенні і пропаганді автентичного фольклору західної і центральної України. Основною своєю метою гурт вважає – проникнення фольклору в молодіжне середовище. Молоді виконавці гурту “ДоСхідСонця” вже встигли проявити себе, як талановиті виконавці фольклорних традицій і побували на фестивалях за кордоном та в Україні, найпрестижнішому з них – “Країна мрій”. Як і всі молоді люди, вони полюбляють сучасну музику, відвідувати молодіжні тусовки, а тому виникла ідея перенести звучання кращих фольклорних зразків ближче до молоді і запропонувати їм послухати, так би мовити, зрозумілою для цього середовища мовою – мовою мас-культури. Для цього відібрали кращі зразки колядок і щедрівок та перенесли їх у незвичний для фольклору формат.


Фольк-гурт «Марвін?к»

“Марвін?к” – Мирослава, Марта, Віка, Наталя, Оля і Крукеницька Соломія. Звідси і назва фольк-гурту, до складу якого входять дівчата-етномузикологи, які збирають і досліджують український фольклор, та з метою збереження виконують давні українські пісні. До репертуару “МАРВІНКА” входять обрядові та необрядові пісні з різних регіонів України.

Ідея створення колективу виникла ще під-час навчання дівчатами у Львівському національному університеті ім.І.Франка на спеціальності «Етномузикологія», де вони і навчились співати народною (автентичною) манерою. Спочатку свого існування гурт був знаний під назвою «ДівичВечір». Саме з такою назвою починається історія гурту – в 2007 році «ДівичВечір», у спільному проекті з рок-гуртом «S.O.N.N.A.», отримав першу премію у номінації «Фольк» на щорічному фестивалі університету «Франкові Таланти», що і стало основним поштовхом до розвитку колективу і початком активної творчості

Піля зміни назви колективу дівчат все частіше можна було бачити і чути на міських сценах, на щорічних фестивалях, таких як «Спалах різдвяної звізди», «Велика Коляда», «Велика Гаївка». Також були учасниками етнофестивалів «Зашків», «Країна Мрій». Гурт брав участь у міжнародному фестивалі «У колі друзів», міжнародному фестивалі «Svilen konac» в Боснії та Герцеговині. Дівчата можуть потішити любителів автентичної музики співаючи просто на вулицях.

Вагомим внеском у розвиток народних традицій та донесення народної пісні до широкого кола слухачів, учасники «Марвінка» вважають співпрацю з львівським ді-джеєм Kind of Zerо, наслідком чого є декілька творів у стилі dram’n’bass, які ввійшли до альбому ді-джея «Happy people».

На сьогоднішній день дівчата займаються поповненням репертуару, організовують тематичні вечори (етнозабави, корпоративні виступи тощо), проводять майстеркласи українських танців.


Народний ансамбль бандуристок «Чарівні Струни»

«Чарівні струни» – ця назва якнайкраще уособлює характер творчості та той піднесений душевний настрій, який дарує своїм слухачам неповторний дівочий ансамбль бандуристок з древнього Львова.

Ось вже понад 30 років колектив презентує чудову українську пісню на теренах України та за її межами, побувавши за цей час на концертах та фестивалях у Польщі, Німеччині, Австрії, Хорватії, Франції, Канаді, Сполучених Штатах Америки, Тайвані, островах Реюнйон, Корсіка, Моріс.

В репертуарі ансамблю 4 повні концертні програми, які налічують більш як 60 творів, серед яких українські народні і сучасні пісні, романси, твори світової класики та цікава інструментальна музика, що є нововведенням колективу в ансамблеве кобзарське мистецтво.

Народний ансамбль бандуристок « Чарівні струни» є лауреатом багатьох українських і міжнародних фестивалів-конкурсів і був нагороджений багатьма дипломами, листами-подяками, численними грамотами, зокрема, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України з врученням пам’ятного знака.

Творчість рідного краю запалює серця юних учасниць ансамблю під керівництвом яскравої та натхненної особистості – працьовитого та невтомного шукача, диригента і організатора – пані Ірини Содомори.

Краса і співучість « Чарівних струн» насправді зачаровує кожного, кому усміхнеться щастя їх почути.


Місто Казкових Мрій

Єдиний в Україні романтик-фольк гурт.

Репертуар колективу складається з авторських пісень, які утворюються під впливом різних виконавців світу, елементів етнічних мелодій, оповідань, відчуттів, власного життя.

І все це наповнене романтичністю, мелодійністю та казковим сприйняттям світу. Тому більшість із них мають свої історії, сюжетну лінію. Наша музика для мрійників, для тих, хто хоче поринути у світ історій, відірватися від реалій сучасного світу і просто добре відпочити.


За версією “Молодого Радіо” (www.molode.com.uа) один з кращих молодих гуртів 2008 року.


Учасники:

Скрипка – Світлана Коваль

Флейта – Дмитро Гнатів

Віолончель – Роксолана Пахолків

Перкусія – Роман Міськів

Гітара, співи – Андрій Бочко

Клавішні – Марта Галаджун


Середньовічні танці від Львівського лицарського клубу «Аквілон»

Займається західноєвропейським середньовіччям (Франція ХІV-XV століть); реконструюються костюми та побут знаті у відповідну епоху; проводяться майстер-класи з основ етикету та з пошиття середньовічних костюмів; діє секція середньовічних танців.

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.