EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Виставка живопису двох данських художниць Бірте Сіделман та Гете Аакйаер.

Виставка живопису двох данських художниць Бірте Сіделман та Гете Аакйаер

Виставка живопису двох данських художниць Бірте Сіделман та Гете Аакйаер
Виставка живопису двох данських художниць Бірте Сіделман та Гете Аакйаер

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 04-18 червня 2010 року

Місце проведення: Приміщення “Укрсоцбанку” (пл. Міцкевича, 10)

4 червня у Львові в приміщенні «Укрсоцбанку» відбудеться відкриття виставки живопису двох данських художниць Бірте Сіделман та Гете Аакйаер.

Виставка-вернісаж пройде у межах проекту «Данські ініціативи в Україні». Відкриє виставку мистецтвознавець Орест Голубець.

Кількість данських компаній, що працюють в Україні зростає щороку, особливо в західних регіонах. Великий сектор Данії в Україні – ІТ-технології, співпраця з випускниками українських вищих навчальних закладів. Сільське господарство, енергетичний, промисловий, а відтепер і культурний сектор став основою співпраці українсько-данських стосунків. Співпраця Данської Бізнес Асоціації з рядом Львівським організацій сприятиме залученню данських інвестицій в Львів, який прийматиме чемпіонат Євро-2012, а також зміцненню дружніх стосунків обох держав. Проект «Данські ініціативи в Україні» передбачає не лише культурно-мистецькі обміни, арт-виставки, майстер-класи, а також зустрічі, форуми та інші заходи.

Одним з перших проектів Данської Бізнес Асоціації в Україні стала спільна з Галереєю Юрія Тітовця «Простір» виставка живопису художниць із Данії Гете Аакйаер та Бірте Сідельман. Понад півсотні живописних робіт зможуть побачити львів’яни та гості міста в галереях Укрсоцбанку. Протягом тижня Гете Аакйаер проведе майстер-класи з живопису для студентів Львівської Академії мистецтв. Спеціально до відкриття виставки випущено два повноколірних альбоми-каталоги (по одному від кожного з авторів, загалом 2 тисячі примірників) зі вступним словом професора Львівської Академії мистецтв Ореста Голубця. Виставка триватиме до 09 липня 2010 року, вхід – вільний.

Гете Аакйаер: «Мій мистецький дебют відбувся в 1999 році. З того часу я стала пристрасною художницею, і з часом також почала викладати в академії мистецтв. Мої ранні картини були більш натуралістичними, але зараз вони оригінальніші та експресивніші. З 2004 року я даю приватні уроки малярства художникам-початківцям. Мої роботи виставляли в різних галереях Данії та а кордоном, а також у моїй приватній галереї».

Бірте Сідельман: «Малювання було завжди важливим для мене. До 2000 року це було лише хобі, проте зараз воно переросло у стиль життя. Протягом багатьох років я відвідала різноманітні курси, навчалася у колег. Мої картини можна побачити як і в мене дома, так і в моїй приватній галереї BISINI. Окрім того, я організовую різноманітні виставки в мистецьких організаціях, інституціях.»


Організатор виставки:

Фотогалерея Юрія Тітовця (www.galleryprostir.com).

Фінансування проекту- Данська Бізнес Асоціація (DBA, www.dba-ukraine.com)

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.