EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Фестивалі > Флюгери Львова 2010 +(програма).

Флюгери Львова 2010 +(програма)

Флюгери Львова 2010 +(програма)
Флюгери Львова 2010 +(програма)

Категорія: Фестивалі

Дата проведенння: 01-04 травня 2010 року

Місце проведення: Внутрішній дворик Львівської Ратуші

Етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова», який є одною із найбільш очікуваних, вишуканих та нестандартних подій міста, цього року проходитиме увосьме із 1 по 4 травня. Як і завжди, фестиваль розташується у внутрішньому дворику Львівської Ратуші і тільки останній день – концерт з нагоди десятиріччя «Dzyga Jazz Quartet» відбудеться у Львівській Філармонії.

Вперше до фестивалю приєднається Трускавець. Цього року паралельно до дійства у Львові «Флюгери» проходитимуть у трускавецькому лікувально-реабілітаційному курортному комплексі «Ріксос-Прикарпаття».

Кожен день «Флюгерів» матиме свою особливу тему, наповнення та внутрішню логіку.


Субота, 1 травня, буде  «Днем «спец»проектів»:


Розпочне «Флюгери» концерт легенди 90-их незрячого барда Віктора Царана, який презентуватиме свій новий альбом “Vanilla Fields” за участі найбільш ліричного етно-гурту України «Очеретяний Кіт».



Також цього дня виступатимуть: міжнародний джазовий проект «The Pol.E.Trio», польські «Port Przemysl», що співатимуть «морські шанти» – пісні моряків і докерів та непередбачуваний дует басиста і вокаліста у квартеті «Zbigniew Wrombel – Janusz Szrom Projekt».


На завершення програми, літератор та провокатор Юрій Іздрик представить проект «Амстердам»за участі музичного українсько-голандського «Alex Trio: Maksymiv-Voytyuk-Abramov» та психотропно-поетичного «DrumТИатр: Izdryk-Semenchuk-if.ro».


Неділя, 2 травня, «Прокидання з Мертвим Півнем» та етномузика  під куруванням щойно створеного «Етноклубу Набутків»:


Недільного ранку о 10 год. відбудеться ювілейне – П’ЯТЕ «Прокидання з Мертвим Півнем» на «Флюгерах Львова». «Півні» прокидатимуться як і завжди – гучно, бадьоро та масово. Вхід на «прокидання» коштуватиме 50 грн.


А ввечері  для шанувальників етнічної музики «шкваритиме аркана та голубки» гуцульська капела«Бай», фольк-бенд «Бурдон», пісні «народів пустелі» представлятимуть бедуїни із Єгипту«Mazaher – Za, медитативну музику глибин творитиме «Tatosh Banda», а польські зірки world music «?a?i Vorba» перетворять дворик на «данец-пол» гучного балканського весілля.


Понеділок, 3 травня, «JazzClub.Lviv» представлятиме цікавинки молодого джазу:


Розпочинатимуть дебютанти минулих «флюгерів» львівські «Free Breath», нові джазові сподівання висловлюватимуть «New Trio» з Польщі,  арабського джазу даватимуть діячі Каїрського джаз-клубу «Arabesky», завершуватиме гурт, без якого «Флюгери» неможливо уявити, – «ShockolaD».


Вівторок, 4 травня, концерт з нагоди 10-річчя “Dzyga Jazz Quartet” (Львівська Філармонія):



Завершальним проектом «Флюгерів Львова» стане концерт з нагоди 10-річчя патріархів львівського джазу  ”Dzyga Jazz Quartet”(Володимир Кіт, Аркадій Орєхов, Валентин Учанін, Андрій Надольський ) у вівторок  4 травня у Львівській Філармонії.





Довідка ПроПроекти:


Концерт незрячого барда Віктора Царана


1 травня в рамках фестивалю ” Флюгери Львова ” відбудеться концерт-презентація нового альбому Віктора Царана “Vanilla Fields” за участі найбільш ліричного етно-гурту України «Очеретяний Кіт».



Уродженець Львова, Віктор Царан – поет, музикант, провідний спеціаліст компанії“YAHOO” з адаптації Інтернету для людей з обмеженими можливостями. Будучи сліпим з дитинства, Віктор став одним з найуспішніших фахівців у цій специфічній сфері. Віктор об’їхав понад 80 країн світу з лекціями-презентаціями для людей з обмеженими можливостями, неодмінно демонструючи успішність, оптимізм та багатогранність своїх талантів. На сьогоднішній день Віктор живе та працює у Каліфорнії. Цього року на студії “Z Records” у Сан-Франциско Віктор записав свій альбом.


10-річчя патріархів українського джазу “Dzyga Jazz Quartet”


4 травня в рамках ” Флюгерів” у Львівській Філармонії  відбудеться концерт 10-річчя “Dzyga Jazz Quartet”.


Патріархи львівської сцени, котрі розпочинали своє життя в джазі у далеких 60-их минулого століття, яким на трьох вкупі вже понад 200 років (Володимир Кіт, Аркадій Орєхов, Валентин Учанін ) у 2000 році об’єднались разом з талановитим барабанщиком Андрієм Надольським (незамінний ударник  культової групи ” Звуки МУ ” та інших проектів Мамонова) і протягом 10-ти років представляють Львів на концертах в Польщі, Франції, Німеччині, Великобританії та Україні.


Концерт відбудеться у двох частинах за участи Валерія Половини,  Марка Токара та інших членів JazzClub.Lviv. Виконуватимуться  як і старі легендарні авторські композиції, так і нова, невідома львівським слухачам, програма.


Організатори: мистецьке об’єднання «Дзиґа», ГО «Вірменська 35», Польський Інститут в Києві,Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові, Фундація «Transkultura», Каїрський джаз-клуб, Львівська міська рада, Львівська обласна Державна адміністрація



Фестиваль підтримали: торгова марка «Гетьман», торгова марка «Львівське Пиво», мережа готелів «Reikartz»,  хостел «Lemberg», лікувально-реабілітаційний курортний комплекс «Rixos-Прикарпаття»



Програма

1 травня, субота


19:00


«The Pol.E.Trio» (Україна – Нідерланди)


«Port Przemysl» (Польща)


«Zbigniew Wrombel – Janusz Szrom Projekt» (Польща)

22:00 Юрій Іздрик представляє: Проект «Амстердам» за участі «Alex Trio: Maksymiv – Voytyuk – Abramov» (Нідерланди – Україна)


«Drum ТИатр: IZDRYK – Semenchuk – if.ro»


2 травня, неділя


10:00 «Прокидання з «Мертвим Півнем»


18:00 «Етноклуб Набутків» представляє:


«Люди Добрі» (Україна)


«Бай» (Гуцульщина)


«Бурдон» (Україна)


«Tatosh Banda» (Україна)


«?a?i Vorba» (Польща)


3 травня, понеділок


18:00 «Клуб любителів кіна та музики» презентаційний концерт «Львів Дихає!»:


«Gojo Orchestra» (Україна)


«Подорож по Вертикалі» (Україна)


«Blues Market» (Україна)


20:00 «JazzClub.Lviv» представляє:


«Free Breath» (Україна)


«New Trio» (Польща)


«ShockolaD» (Україна)

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.