EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Інше > Інженерний Ярмарок Кар’єри.

Інженерний Ярмарок Кар’єри

Інженерний Ярмарок Кар’єри
Інженерний Ярмарок Кар’єри

Категорія: Інше

Дата проведенння: 28-29 квітня 2010 року

Місце проведення: IV корпус Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Митрополита Андрея, 5), 2 поверх, хол. Ярмарок відкритий з 10:00 до 16:00.

«У твоєї роботи наша адреса!», – з таким закликом 28-29 квітня 2010 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться Інженерний Ярмарок Кар’єри, організатором якого його є локальний осередок міжнародної студентської організації BEST у Львові.

Інженерний Ярмарком Кар’єри має підштовхнути студентів до роздумів і пошуків роботи ще під час навчання, та допомогти знайти її безпосередньо на ярмарку. Для цього в рамках події заплановано ряд заходів: лекції з написання резюме у 5-ох львівських університетах, зустріч з успішною людиною, презентації, майстер-класи, семінари від компаній, інженерні змагання, де кожен бажаючий зможе вільно взяти участь.

Метою події є надання можливості студентам стати справжніми професіоналами у вибраній професії, методом створення взаємозв’язку та зближення студентів, компаній, університетів.

Ярмарок проходитиме у вигляді виставки, де компанії представлятимуть свої вакансії, напрямки діяльності та ознайомлять зі своїми вимогами. Студенти зможуть оцінити свої можливості і побачити до чого вони мають прагнути.

Генеральним спонсором цьогорічного ярмарку є компанія Tyco Electronics. На цьогорічному ярмарку будуть представлені компанії таких галузей як: ІТ, електроніка, консалтинг, інжиніринг.

Організатор Інженерного ярмарку кар’єри – локальний осередок міжнародної студентської організації BEST у Львові, спільно з Колегією та профкомом студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка», за підтримки Національного університету «Львівська політехніка» та Львівської міської ради.


Вхід вільний!

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.