EN      RU      UA     
 
(+38 032) 247 54 51
(+38 067) 672 18 33
(+38 095) 634 88 85
 
41 90 90
lvivtour
info@lvivtour.com.ua
Головна     Готелі     Оренда квартир     Екскурсії     Визначні місця     Афіша     Контакти

Львів-Тур > Афіша > Мистецтво > Презентація WRO ART CENTER.

Презентація WRO ART CENTER

Презентація WRO ART CENTER
Презентація WRO ART CENTER

Категорія: Мистецтво

Дата проведенння: 02 вересня 2009 року

Місце проведення:

Під час тижня актуального мистецтва у Львові (28 серпня – 6 вересня) відбудуться презентації WRO ART CENTER. Під час презентацій буде показано добірку найновіших робіт польських авторів, що створені під час програми, завершеної у червні Бієнале WRO 09 Expanded City, а також відео, підготовані у межах проекту “Curators-in-residence”, координованого WRO в межах регіональної співпраці Нижній Шльонськ-Ельзац.

WRO 09 Polish Video Tour несе образ актуального польського відео, розмаїтого і сповненого нової енергії. Окрім найновіших робіт Адама Абеля, Пйотра Босацького, Анґеліки Фойтух, Марціна Ґіжицького, Йоанни Гофман і Пйотра Яроса, будуть також проби наймолодших учасників, які ще є студентами. Філіп Хробак, Міхал Пйотровський, Матеуш Садовський, Ян Шевчик і Пшемислав Венґжин оригінально використовують відео як спосіб фіксації – що привертає увагу критиків і глядачів.

Вражає спроба транспозиції ідеї прозорості з простору опису на простір образотворення. Цю добірку склали роботи митців, які я відбирала не як готові виступи на задану тему, а як сліди інтерпретацій, проникнень і входжень, що їх автори здійснили часом внаслідок свідомого вибору, а часом мимовільно, на терени тієї важливої і водночас настільки об’ємної категорії. (Зі вступу Дороти Гартвіх)

Патриція Ґерман, Лукаш Ґроновський, Аґнєшка Каліновська, Домінік Лейман і Анна Орліковська доводять – кожен іншими мистецькими засобами, – що тіло і територія ведуть поміж собою інтимний діалог. Їхні роботи показують, що наш зв’язок із простором відбувається через тіло, яке також просторове. Воно є водночас суб’єктом, який спостерігає – і об’єктом, який спостерігають. Це територія, що має свої поверхні.


Покази відбуватимуться 2 вересня у трьох різних місцях: на “Фабриці повидла”, у Палаці мистецтв та у Центрі міської історії.


Джерело: www.zaxid.net

Джерело: lviv-online



 
Афіша Львова

 Всі

 Фестивалі

 Музика

 Нічне життя

 Театр

 Кіно

 Література

 Мистецтво

 Культура

 Спорт

 Інше

 Архів

Популярні замовлення
Квартира на вул. Фурманській
Велика і дуже затишна квартира з величезни king-size ліжком біля Оперного театру.
Квартира на вул. Головацького
Комфортабельна квартира для 2-3 людей між центром міста і ж/д вокзалом.
Готель "Нота Бене"
Сучасний затишний готель в тихому кутку Львова
Оглядова екскурсія по Львову
Ви пройдете місцями, по яких ходили практично всі короли Польщі та імператори Австрії.

Карта Львова
Карта Львова
Найбільш детальна інтерактивна карта Львова з деталізацією до будинку.